Horoskop: 3 najpametnejši astrološki znaki (nihče jih ne more pretentati)

Med znamenji zodiaka tri po miselnih sposobnostih nedvomno izstopajo.

6.3.2022 ob 7:56 | Foto: Nicoleta Ionescu/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 3 najpametnejši astrološki znaki (nihče jih ne more pretentati)

Rojene v treh astroloških znakih boste le težko pretentali. Oni hitro prepoznajo prave namere sogovornika in ob njih ukrepajo tako, da bi sebe kar najbolj zavarovali.

Hkrati so rojeni v njih radovedni, domiselni, z njimi je mogoče debatirati o neštetih temah, skratka, upravičeno sodijo med najpametnejše znake zodiaka. Kateri so to? Odgovore ima portal Atma.

Dvojček

Radovedne narave so od malih nog. Oni že od zgodnjega otroštva raziskujejo vse, kar jih obdaja, so zelo vedoželjni in jih zanimajo najrazličnejša področja. So inteligentni, hkrati duhoviti, zato nikoli ne delujejo vzvišeno ali nastopaško.

Vse to so lastnosti, zaradi katerih so v družbi zelo priljubljeni ter vedno obkroženi z ljudmi, s katerimi se lahko spuščajo v konstruktivne debate.

Tudi v ljubezni iščejo inteligentnega partnerja, nekoga, s katerim bi lahko govorili o vsem mogočem, saj jih puhlice in nesmisli prav nič ne zanimajo.

Škorpijon

Nihče ne premore tako močne intuicije, kot osebe, rojene v znaku škorpijona. Ni je stvari, ki je škorpijoni ne bi hoteli razumeti, jo bolje spoznati, odkriti tisto, kar je na prvi pogled skrito in najti pravi smisel nečesa.

Škorpijona nikoli ne prepričata površnost in plehkost, hkrati je z njim zelo težko manipulirati. Kajti on je v resnici mojster te umetnosti.

Kadar ima nekdo v njegovi druži slabe namene, jih hipoma prepozna in se od njega umakne. Kajti biti pretentan bi bila v očeh škorpijona največja sramota.

Strelec

Strelce in dvojčke druži lastnost, po zaslugi katere so se oboji znašli na tem seznamu. To je radovednost. Čeprav so strelci na prvi pogled neresni ter nikoli povsem ne odrastejo, so v resnici zelo modri in inteligentni ter znajo izjemno dobro ocenjevati situacije.

Po naravi so družabni, odlično se znajdejo v družbi najrazličnejših ljudi, ti imajo strelce radi, saj rojeni v tem znaku dobro vedo, kako očarati.

Prav med strelci je veliko znanstvenikov, matematika in druge naravoslovne vede so njihova močna plat, hkrati celo življenje vlagajo vase in svoj intelekt, kar ima v končni fazi več kot opazne posledice.

Preberite še: Horoskop: 4 znaki, ki se najhitreje odljubijo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najbolj misteriozni moški so rojeni v teh astroloških znakih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)