Horoskop: Lastnost, ki bi jo najraje skrili pred ostalimi (glede na astrološki znak)

Vsako znamenje zodiaka ima lastnost, ki mu ni ravno v ponos.

22.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Lastnost, ki bi jo najraje skrili pred ostalimi (glede na astrološki znak)

Vsak premore vsaj eno lastnost, na katero ni najbolj ponosen in jo zato bolj ali manj uspešno skriva pred ostalimi. Kaj pa je tisto, česar se sramujejo posamični astrološki znaki? Izdaja jih Thoughtcatalog.

Oven

Včasih se preveč posvečate malenkostim in iščete dlako v jajcu, tega se zavedate in to vam ni najbolj v ponos.

Bik

V očeh drugih hočete izpasti zanesljivi, predani in odgovorni, nočete pa vsem pokazati, da ste malo togi in da preveč prisegate na rutino.

Dvojček

Uživate v slovesu družabnega, veselega in dobrovoljnega posameznika. Nekoliko manj v ponos pa vam je dejstvo, da ste včasih presneto sebični.

Rak

Res je, ste prijazni, ustrežljivi, dobrosrčni. Tisto, kar bi radi pred drugimi skrili pa je vaše spremenljivo razpoloženje, ki se iz veselega hitro prelevi v togotnega in ne ravno prijetnega.

Lev

Ste močni, mogočni in vedno pripravljeni pomagati. Ste pa tudi trmasti in tega praviloma nočete priznati.

 

Devica

Vedno imate načrt, vselej veste, kako postopati, vedno ste pripravljeni pomagati, se pa v vas skriva tudi izbirčen snob, kar vam ni ravno v ponos.

Tehtnica

Vsi cenijo vaš estetski čut in vsi vedo, da imate radi lepe stvari. A prav to, da lepoti pripisujete največji pomen pomeni, da ste površni in, lahko bi rekli, plehki. Vi to veste, nočete pa, da bi vedeli tisti, ki jih imate radi.

Škorpijon

Vaše vrline so prizemljenost, doslednost in odgovornost, vaša šibka točka, ki bi jo najraje skrili pred drugimi in pred sabo, pa je neurejenost.

Strelec

Veseli po naravi, dinamični in odprtega duha. Vse to vam je lahko v ponos. Ne pa tudi posesivnost, ki je pri vas velikokrat močno izražena.

Kozorog

Na zunaj delujete mogočno, trdno in neomajno. Globoko pod tem površjem pa se skriva ranljiva duša, česar ne priznate prav radi.

Vodnar

Vaš um deluje s polno paro, vaši izumi spreminjajo svet. Tudi zato, da z njimi sebi olajšate delo. Kajti tisto, kar pred drugimi skrivate je … lenoba.

Riba

Prijazne in sočutne ribe vselej znate najti pravo besedo in primerno tolažbo. Da pa bi v očeh drugih izpadle še bolj priljubljene, se na vse pretege trudite skriti dejstvo, da ste malo nerodne. A tega vam v resnici nihče ne zameri.

Preberite še: Skušnjave, ki se jim ne boste nikoli odpovedali (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Zakaj vas imajo drugi tako zelo radi (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)