Horoskop: Rojeni v teh 3 znakih se nikoli ne predajo

Vztrajnost, borbenost, vera vase in tudi trma so lastnosti, ki krasijo rojene v treh astroloških znamenjih.

8.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojeni v teh 3 znakih se nikoli ne predajo

Borbenost, vztrajnost in včasih trma so lastnosti, katere tistim, ki jih premorejo, vselej pomagajo na poti do cilja ter jih do končne postaje tudi pripeljejo. Včasih je videti, da gredo z glavo skozi zid, a oni zaupajo vase, nikoli ne obupajo ter ne poznajo predaje. Vse to je značilno predvsem za rojene v treh astroloških znakih. Katerih, navaja Miss7.

Oven

Osebe, rojene v ozvezdju ovna, so pod vplivom planeta Mars, kar med drugim pomeni, da rade stopajo na čelo množic. One vodijo, drugi jim brez pomisleka sledijo.

Ovni so ob tem dinamični in ambiciozni. Ko si nečesa zaželijo, ne čakajo in ne oklevajo, temveč takoj vse moči uperijo v uresničevanje svojih ciljev ter želja. Včasih zato delujejo malo nepremišljeno in otročje, kar pa ne pomeni, da ne vztrajajo pri svojem in da ne dosežejo tistega, kar so si zadali ali ne dobijo onega, kar jim je všeč.

Škorpijon

Škorpijoni najbolj zaupajo sebi, zato se nič kaj radi ne zanašajo na druge, temveč naloge in zadolžitve največkrat opravljajo sami.

Na srečo so fizično in psihično vzdržljivi ter jih praktično nič ne more odmakniti od začrtane poti, na kateri vztrajajo, dokler ne pridejo do cilja. Opravičil ne zmorem ali ne znam ne priznavajo. Ne pri drugih in ne pri sebi.

 

Oni so pogumni, vztrajni ter neomajni, kar je njihov recept za uspeh.

Kozorog

Za rojene v znamenju kozoroga beseda predaja ne obstaja. Ne v teoriji in ne v praksi. Sodijo med najambicioznejša znamenja, ne bojijo se trdega dela in ne obupajo pred ovirami, ki se pojavijo na poti do cilja.

Razumejo, da je za uspehe potreben trud in da sta za uresničitev sanj nepogrešljivi vztrajnost ter borbenost. Prav zato, ker te kvalitete priznavajo in jih cenijo, praviloma dosežejo cilj. Čeprav jih ta ne čaka za prvim vogalom.

Preberite še: Horoskop: To si nedvomno zaslužite (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Očitek, ki ga absolutno zavračate (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)