Horoskop: To so najbolj ljubeznivi astrološki znaki

Ljubeznivost je v vsakem, zlasti pa v intimnem odnosu, dobrodošla lastnost.

19.10.2020 ob 5:55 | Foto: Viorel Kurnosov/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: To so najbolj ljubeznivi astrološki znaki

Ljubeznivi posamezniki so po naravi sočutni, prijazni in bolj kot vase, usmerjeni v druge. Zato je ljubeznivost v vsakem, zlasti pa v romantičnem odnosu, zaželena lastnost.

Kdor je ljubezniv, za dobrobit drugih ne skrbi zato, ker bi v to bil primoran, temveč, ker je to del njegove narave. Katera pa so znamenja zodiaka, pri katerih je ta lastnost najbolj izražena? Odgovor ima Miss7.

Riba

Ribe so ljubeznive do vseh živih bitji. One ustavijo avto, da čez cesto spustijo psa ali brezdomcu kupijo kavo. Ljubeznivost se še kako pokaže v prijateljskih in intimnih odnosih z rojenimi v tem znamenju, ki jih imajo vsi radi.

Dobro namreč vedo, da bodo ne glede na vse, od rib deležni sočutja, tolažbe, razumevanja in prijazne besede.

Devica

Morda na prvi pogled hladne in zadržane device res ne pustijo vtisa, da so ljubeznive. A videz vara. Kajti nekdo, ki je rojen v tem ozvezdju bi storil vse, da bi nekomu, ki potrebuje pomoč, nesebično pomagal. Z besedami ali konkretnimi dejanji.

Na device se je vselej mogoče zanašati, one so odlični in pozorni poslušalci ter učinkoviti svetovalci, zato so med ljubeznivimi in sočutnimi znaki visoko na lestvici.

 

Tehtnica

Tehtnice slovijo po sočutni naravi, prav empatija, ki jo premorejo pa je razlog, da v očeh drugih izpadejo ljubeznive. One prve odstopijo sedež na javnem prevozu, pridržijo neznancu vrata in sodelujejo v dobrodelnih projektih.

Do drugih so spoštljive, prijazne in v odnosu z vsemi z velikimi ali malimi gestami pokažejo svoje veliko srce.

Dvojček

Tudi dvojčki so po naravi ljubeznivi, saj nikogar nikoli ne obsojajo. So odprtega srca, modri in se vselej potrudijo, da je drugim v njihovi družbi prijetno.

V ljudeh najprej vidijo dobro ter premorejo veliko sočutja. Oni vedo, s katerimi dejanji in besedami pomagati pomoči potrebnim in da je včasih že lepa beseda dovolj, da v življenju znova posije sonce.

Lev

Levi so ljubeznivi in uslužni. Zlahka izražajo naklonjenost in ljubezen, nikogar ne jemljejo kot samo po sebi umevnega in se do drugih obnašajo tako kot si želijo, da bi se drugi obnašali do njih.

Lev bo sočloveku pomagal, pa čeprav bo s tem deloval sebi v škodo. Predanost in empatija sta lastnosti, značilni za rojene v tem znaku in zaradi katerih tudi leva spremlja sloves sočutnega posameznika.

Oven

Ovni so po naravi iskreni, ne opravljajo za hrbtom, stojijo za svojimi besedami in vedno držijo dano obljubo.

V vsem in vsakomur najdejo nekaj zanimivega, sprejemajo različne poglede na svet in kar je najboljše: s svojimi domislicam ter idejami znajo poskrbeti, da so težave, s katerimi se nekdo obremenjuje, v hipu manjše in lažje premagljive.

Preberite še: Horoskop: To si nedvomno zaslužite (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Teh šest astroloških znakov ima največje srce


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)