Horoskop: Spoznajte dva najbolj konfliktna in dva najbolj miroljubna znaka

Kateri astrološki znaki težave praviloma rešujejo po miroljubni poti in kateri jezno izbruhnejo ob vsaki malenkosti.

28.9.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Spoznajte dva najbolj konfliktna in dva najbolj miroljubna znaka

Ob šestih zvečer odprete hladilnik, da bi iz steklenice v njem natočili kozarček vina. A na žalost ugotovite da mesto, kjer je embalaža z rujno kapljico stala še včeraj, žalostno sameva.

Kaj storite? Jezni okrivite življenjskega sopotnika in mu navržete kar nekaj jeznih besed ter očitkov, ker je izpraznil steklenico ali se samo posmejete in zaprete hladilnik?

Očitno je odziv na takšne in podobne zadrege pogojen s tem, v katerem astrološkem znaku ste rojeni. Poglejte, katera dva bi po pisanju portala Pure Wow ob njih hitro zanetila spor in katera dva bi storila vse, da do njega ne bi prišlo.

Oven

Ovne bi lahko primerjali s kotličkom za kuhanje čaja. Voda v njem se segreva dokler ne pride do vrelišča in para, ki se tedaj izloča, z glasnim piskom opozarja, da je dovolj. Segrevanja.

Tudi ovnom kri hitro zavre in tedaj brez dlake na jeziku povedo, kaj jih moti. Oni ne izbirajo besed, ne iščejo primernih izrazov, ne zavijajo zadev v celofan in so, kadar so jezni, žalostni ali razočarani, zelo zelo glasni.

Tisti, ki živijo z nekom, rojenim v prvem ozvezdju zodiaka, to dobro vedo. Ovni premorejo močna čustva in ta brez zadržkov izražajo. Pa naj bodo temna ali svetla.

Lev

Vladar kraljestva, pogumen in močan lev, se ne boji soočenj. Zlasti ne, ko gre za njegovo javno podobo ali ugled. Bog ne daj, da bi kdo na svojem družabnem profilu objavil fotografijo leva z ne ravno lepo pričesko ali opravo, ki mu ni bila  v ponos.

Tudi sicer je vedno pripravljen zagreto zagovarjati svoja mnenja in stališča ter ne odneha, dokler od druge strani ne sliši besed, ki so za njegovo dušo balzam: prav imaš.

Vodnar

Prvi na drugem polu je vodnar. On se vedno zavzema za socialno in globalno pravičnost, sprejema različne poglede na svet in ceni mnenja drugih, nikoli ne obsoja in predvsem, nikoli drugim ne vsiljuje svojih pogledov.

Živi po načelu živi in pusti živeti, če mu nekdo ali nekaj ni všeč, preprosto zamahne z roko in se ne obremenjuje s stvarmi, ki ga ne zadevajo. Za težave, ki se ga tičejo, pa ne glede na njihov izvor skuša najti rešitve, kar pomeni, da so mu očitki, zamere in burna soočanja tuji. Energijo raje usmeri v iskanje poti iz zadrege.

Tehtnica

Rojeni v tem znamenju so znani po svoji miroljubnosti in pripravljenosti na kompromise. Oni stremijo k miru v svetu ter v ožji družbi.

Zato ne samo, da se ne spuščajo v spore z ljudmi, s katerimi se ne strinjajo, temveč celo raje prilagodijo svoje mnenje večini, pokažejo razumevanje ob napakah drugih in ne zamerijo niti, ko prijatelj zadnji trenutek odpove druženje. One bo storile vse, da le ne bi prišlo do hude krvi.

Preberite še: Horoskop: To si nedvomno zaslužite (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najbolj čustvenih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)