Horoskop: Ti trije astrološki znaki so obupni bivši

Tudi potem, ko se zveza izpoje, lahko nekdanja ljubezen zagreni življenje.

9.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ti trije astrološki znaki so obupni bivši

Razhodi praviloma niso najbolj prijeta stvar v življenju. S seboj prinesejo nešteto vprašanj, neprespanih noči, dvomov vase in v odnose, objokovanje skupne preteklosti in še bi lahko naštevali.

Kako poteka okrevanje pa je odvisno tudi od obnašanja bivšega. Nekateri poskrbijo, da se zadeva hitro poleže, drugi s svojimi dejanji agonijo le še podaljšajo in so zato upravičeno najslabši bivši. Katerim astrološkim znakom pritiče ta naziv in zakaj, razkriva Miss7.

Škorpijon: maščevalec brez razloga

Ne glede na to, kdo predlaga razhod, on ali druga stran, škorpijon ne more iz svoje kože. Kajti je zelo posesiven in ljubosumen znak ter se zato le težko sprijazni z dejstvom, da njegova nekdanja ljubezen živi srečno samsko življenje ali, še huje, da je našla novega partnerja.

 

Zamere, katerih vir je nekdanja skupna zgodba, tedaj pridejo na plano in rojen v znaku škorpijona na vse mogoče načine poskrbi, da z maščevanjem zagreni življenje bivšemu ali bivši.

Opravlja ga pri skupnih prijateljih, v slabo luč meče pri novem izbrancu, poskrbi, da ne dobiva vabil na zabave, na katere je povabljen tudi sam. Skratka, nastavi nešteto ovir, zaradi katerih bivši ne more brez težav zaživeti na novo. Maščevalnost in posesivnost škorpijona v tem primeru ne poznata meja.

Lev: večna tekma

Lev sebe vidi kot središče vesolja in kar ne more se sprijazniti z dejstvom, da bivši snuje novo življenje brez njega. Zato prebolevanje nekdanjega razmerja spremeni v tekmovanje: tudi sam skače iz zveze v zvezo, poskrbi, da si omisli boljši avto od bivšega, rezervira bolj luksuzne počitnice, noro se zabava in seveda na družabnih omrežjih prikazuje svoje idealno življenje, ki spominja na tekmo, v kateri v resnici ne more zmagati. Kajti sreče in zadovoljstva se ne da meriti v zvenečih objavah.

Res pa je, da bivšega lahko, hoče ali noče, kdaj vsaj malo zabolijo.

Oven: kot da skupna zgodba ne bi obstajala

Oven je sicer odličen partner, a ko se zveza z njim konča, preteklost brez pomisleka izbriše in se vanjo ne vrača več. Pogled nazaj zanj ni opcija, njegovo hladno in neprizadeto obnašanje po razhodu pa je za bivšo ljubezen kot nož v srce.

Oven pušča vtis, da mu za vse skupaj ni prav nič mar, živi naprej in uživa v novih podvigih. Ne zato, ker bi želel bivšega prizadeti, temveč, ker je on pač takšen po naravi: o preteklosti ne razmišlja in se raje ukvarja s prihodnostjo.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki si upajo storiti prvi korak

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki jih je najtežje osvojiti


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)