Horoskop: Ti astrološki znaki kot bi mignili prebolijo razhod

Rojeni v nekaterih astroloških znakih se po ljubezenskem brodolomu zelo hitro poberejo.

10.2.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ti astrološki znaki kot bi mignili prebolijo razhod

Na kakšen način in kako dolgo nekdo preboleva razhod, je odvisno od mnogih dejavnikov: od dolžine zveze, kvalitete razmerja, medsebojnih čustev partnerjev in še bi lahko naštevali.

Očitno pa na to, kako se posameznik z njim sooča, vpliva tudi astrološki znak, v katerem je rojen. In kot navaja portal Thoughtcalatog, rojeni v sledečih zelo hitro pozabijo na nekdanje razmerje, na bivšega in na vse, kar je s seboj prinesel razhod.

Strelec

Strelec prav gotovo ni dolgo poklapan. Nekaj časa res objokuje propad zveze in nekdanjega partnerja, a še preden se drugi sprijaznijo z dejstvom, da se je zveza med strelcem in še nekom končala, on že veselo uživa v novih življenjskih dogodivščinah in se zabava po svoje ali v dvoje. 

Za objokovanje, obžalovanje in tarnanje pač nima časa oziroma ga noče namenjati slabemu, saj ga vendar lahko posveča lepemu.

Lev

Kaj leva najbolj ovira pri tem, da bi dolgo objokoval propadlo zvezo? Da, uganili ste, ponos. On za nobeno ceno noče pokazati drugim, da je prizadet in da ima zlomljeno srce.

 

Zato ne bo sedel sam doma ter se smilil samemu sebi, namesto tega bo izkoristil novo dimenzijo svobode in tudi z njo pospešil prebolevanje srčnih ran, ki se že tako ali tako hitro zacelijo.

Kozorog

V razmerju kozorog da vse od sebe, da bi bil njegov življenjski sopotnik deležen vsega, kar mu pripada. In če se skupna zgodba ne odvije po sreči?

Seveda mu ni vseeno, a ne gleda nazaj, ne obremenjuje se s preteklostjo, ne objokuje ter ne obžaluje dejanj in končnega razpleta. Za vse to nima časa. Če je konec, je konec, si reče in odkoraka naprej v prihodnost ter se, obogaten z lekcijami, ki mu jih je namenil razhod, veseli vsega, kar mu prinaša.

Vodnar

Saj ne, da je vodnar brezsrčen, daleč od tega in seveda ga konec razmerja potre. Vendar ne prav za dolgo.

Namesto v obžalovanje, objokovanje in v negativna čustva, energijo začne vlagati v nove projekte, iz katerih se vselej rodi kaj lepega in zanimivega ter prežene misli na nekaj, kar je nekoč bilo, pa se je žalostno končalo.

Preberite še: Glavni krivec za težko prebolevanje razhoda

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki jih je najtežje preboleti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)