Horoskop: Idealne rože in šopki za vsako astrološko znamenje

Izbiro šopka nam lahko olajša tudi horoskop.

22.1.2021 ob 5:40 | Foto: arhiv Sanjski šopek

Horoskop: Idealne rože in šopki za vsako astrološko znamenje

Kolikokrat se zgodi, da si belimo glavo z idejami za darila, na koncu pa je slavljenec najbolj vesel rož?! Zakaj prijateljici torej ne bi poklonili čudovitega šopka, ki bo povrh vsega še pisan za njen značaj.

Metka iz Sanjskega šopka se je tokrat malenkost poigrala in poiskala cvetje in šopke, ki so primerni za določen astrološki znak. Ne veste, kaj bi svoji prijateljici kupili za darilo? Poiščite njeno nebesno znamenje in izberite cvetje ali šopek, ki ji bo pisan na kožo. Šopek rož iz Sanjskega šopka je namreč idealno darilo za vse priložnosti, zato naj vam horoskop pomaga pri izražanju ljubezni in naklonjenosti.

Oven

Šeboj (ki ga največkrat vidimo v zlati barvi) je simbolična rastlina za voditelja nebesnih znamenj. Te rože predstavljajo čutno strast ovnov. Primerno cvetje je tudi kostanjevičevje, ki predstavlja prijazno naravo, obenem pa je povezano tudi z globoko naklonjenostjo in skrbjo.

Šopek za ovna: Ovni so znani po skrbnosti do bližnjih in odnosu do narave. Idealen šopek za ovna ali ovnico je sestavljen iz poznanih cvetlic (nič eksotike). Lahko je okrašen z nekaj vejicami ali travami, ki jih najdemo v naravi.

Bik

Bik so znani po svoji senzualni in ljubeči naravi, obenem pa so tudi oni radi ljubljeni. Najbolj primerna roža zanje je lilija, ki predstavlja plodnost in čistost. Lilija ima tudi zapeljiv in dišeč faktor, ki bo biku zagotovo všeč.

Šopek za bika: Astrološki znak bika je znan po čutnosti. Takšen naj bo tudi šopek zanj. Čuten, nekoliko drzen (a ne preveč) in zapeljiv. Vsebuje naj cvet lilije, ki ga lahko dopolnimo še s kakšnimi drugimi cvetovi po izbiri.

Dvojčka

Dvojčki so izredno družabni, samozavestni in radodarni. Vodi jih kreativnost in nikoli jih ni strah predstaviti lastnih idej. Obenem imajo tudi naravno karizmo in šarm, kar velja tudi za sivko. Ta s svojo barvo in vonjem izstopa prav tako kot dvojčki.

Šopek za dvojčka: Cvetlični horoskop dvojčkom pripisuje sivko. Šopek naj vsebuje vejico ali dve sivke, ki bo pritegnila pozornost s svojo barvo in vonjem.

Rak

Vrtnice vseh barv so povezane z znamenjem raka. Bela vrtnica pa je rojstna roža vseh, ki so rojeni v raku. Barva predstavlja nedolžnost, čistost in mladost, kar izredno dobro sovpada z znamenjem raka.

Šopek za raka: Raki so znani po svoji nežnosti, zato naj izbira barve vrtnic to upošteva. Primerne bodo vrtnice v svetlih odtenkih, ki so lahko samostojne, ali pa skombinirane v mešanem cvetličnem aranžmaju.

 

Lev

Sončnice prinesejo takojšnje veselje, še posebej divjim levom. Prav tako kot te rumene in sijoče rože, so tudi levi izredno topli, strastni in dinamični. Sončnice predstavljajo tudi zvestobo in srečo, kar sta dve dodatni lastnosti levov.

Šopek za leva: Avgusta, ko praznujejo levi, začnejo cveteti tudi prostrana polja sončnic, ki lepšajo pokrajino. Sončnica je rastlina pozitive in moči, je velika, mogočna in dobrohotna – šopek sončnic, nabranih na polju, bo kot nalašč za leva.

Devica

Krizanteme so prefinjene rože, ki so polne barv in osebnosti. Prav tako kot ljudje, rojeni v znamenju device, so drzne, a obenem skromne. So odporne in predstavljajo srečo. Tudi device so odporne in perfekcionistične, zato so krizanteme kot nalašč rože zanje.

Šopek za devico: Popoln šopek za devico ni velikosti XXL. Popoln šopek za devico je šopek normalne velikosti, ki bolj kot po velikosti izstopa po izboru rož. Poleg krizantem bi šopek za devico vseboval še drugo cvetje, ki bi skupaj tvorilo lep, nežen in ravno prav nenavaden šopek.

Tehtnica

Tehtnice so zbrane in uravnotežene, zato so zanje najbolj primerne klasične vrtnice. Obenem so strastne tudi glede pravice in imajo izredno močne mnenje o tem, kaj je prav in kaj narobe. In prav tako kot vrtnice jih imajo prav vsi radi.

Šopek za tehtnico: Tehtnice zaradi svoje nedoločnosti najraje posežejo po klasiki. Enako velja pri cvetju. Znamenje tehtnice najbolje odraža vrtnica, ki jo lahko podarimo v šopku ali pa kot en sam cvet – cvet ljubezni.

Škorpijon

Škorpijoni so izredno strastna znamenja in kaj je bolj strastnega od šopka vrtnic? Te krasne rože predstavljajo ljubezen, čustva in strast. Marsikdo te rože podarja čisto brez pomena, prav tako kot škorpijon raztreseno kaže intenzivnost in ljubezen. Za to nebesno znamenje so primerne tudi druge temno rdeče rože, saj vse prikazujejo enake lastnosti, obenem pa so tudi misteriozne.

Šopek za škorpijona: Za čustvenega in strastnega škorpijona je najboljša izbira šopek, ki je “močan” in dinamičen. Vsekakor naj vsebuje vrtnice. Njihova barva določa različne pomene, zato so vrtnice primerne tudi za podarjanje med prijatelji. Rdeče so seveda rezervirane za ljubezenska sporočila.

Strelec

Strelci so polni močne energije, ambicij in odprtega uma, so navdušeni nad potovanji in novimi izkušnjami. Njihovo raznoliko osebnost najbolje predstavljajo nageljni, ki imajo več različnih pomenov. Te rože predstavljajo ljubezen, navdušenje, srečo in fantazijo – odvisno od njihove barve. Dolgo obstojni nageljni pa predstavljajo moč in vztrajnost, oboje lahko povežemo s strelcem.

Šopek za strelca: Cvetlični horoskop pravi, da gredo strelci odlično skupaj z nageljni. Strelcu lahko podarite šopek, ki je v celoti sestavljen le iz nageljnov, ali pa mešan šopek.

Kozorog

Kozorog je predstavljen kot odgovoren in zanesljiv. Kozorogi uživajo v varnosti, konsistentnosti in disciplini. Za to so zanje primerne mačehe, ki predstavljajo ljubezen, oboževanje druge osebe in resnično prijateljstvo.

Šopek za kozoroga: Za kozoroge so primerni različni šopki, a naj ne kršijo preveč pravil. Strelci so namreč znani po nagnjenosti k tradiciji in zanesljivosti. Mačehe, ki najbolje odražajo njihov karakter, so čudovita popestritev najrazličnejših cvetličnih aranžmajev.

Vodnar

Za vodnarja so najbolj primerne orhideje, ki so elegantne, delikatne, eksotične in močne. Nanje močno vpliva okolje, kar je zelo podobno vodnarju, saj se radi »hranijo« z energijami drugih ljudi. Obenem so tudi progresivni, neodvisni in zanimivi, prav tako kot orhideje.

Šopek za vodnarja: Popoln šopek za vodnarja z eno besedo: progresiven. Naj bo napreden, nekoliko drznih oblik in nenavadne kombinacije cvetov. Cvetje in horoskop v primeru vodnarja dovoljujeta veliko svobode – kar tudi odlično odraža karakter vodnarjev.

Preberite še: Horoskop: Rojeni v teh znakih ne bodo nikoli varali

Morda vas zanima tudi: Astrologinja Mihaela razkriva, kdaj lahko pričakujemo vrh največjih zdravstvenih pa tudi družbenih težav


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)