Rože Helene Christensen na H&M kosih za čudovito pomlad

Helena Christensen je v sodelovanju s H&M ustvarila čudovite kose, v katere se boste zaljubili.

2.2.2020 ob 5:30 | Foto: Helena Christensen za H&M

Rože Helene Christensen na H&M kosih za čudovito pomlad

Helena Christensen je ena od prvotnih supermodelov iz devetdesetih let, ki smo jih lahko opazovali na naslovnicah neštetih modnih revij in na modnih pistah velikih modnih prestolnic.

Rojena v Kopenhagnu, je zdaj najbolj znana kot modna in uredniška fotografinja, njeno delo pa je bilo predstavljeno v številnih umetniških in oblikovalskih revijah ter razstavljeno v galerijah po vsem svetu.

V sodelovanju s švedsko znamko H&M je ustvarila majhno, a čudovito kolekcijo, ki je polna izraznih fotografij cvetja Christensenove. Te so predstavljene na različnih majicah, puloverjih in puloverjih s kapuco. Helena pa je posnela tudi kampanjske fotografije.

Kolekcija Helena Christensen x H&M z majicami, puloverji in puloverji s kapuco, ima preprost, a edgy videz. Oblikovana s strani H&M-ovih oblikovalcev, vključuje ohlapne majice z okroglim robom, skrajšane puloverje ter oversized puloverje s kapuco. Barvna paleta je bela, črna in siva ter zagotavlja čisto ozadje za Christensenove fotografije različnega cvetja.

Kolekcija Helena Christensen x H&M je že na voljo v H&M prodajalnah po vsem svetu in na spletu.

Preberite še: Detajl mojega doma: Mateja Hojnik in njeno ljubko stanovanje in pa Skrbi nas popolnost našega telesa, kaj pa naš um? (Piše: Goga)

Morda vas zanima tudi: Modne ikone s severa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)