Horoskop: Besede, ki jih posamični astrološki znaki ne prenesejo

Nekaterih besed rojeni v posamičnih astroloških znakih preprosto nočejo slišati.

30.1.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Besede, ki jih posamični astrološki znaki ne prenesejo

Včasih se zgodi, da je že neposrečen izbor besed lahko razlog za izbruh jeze. Zato previdno z njimi in spoznajte, katerih rojeni v posameznih astroloških znakih nočejo slišati. Nikoli. Takole jih izdaja Miss7.

Oven: Umiri se malo.

Nikar. Kajti zagotovo nočete ujeziti ovna. On je vedno v pogonu, hiter, nikoli se ne ustavi in še preden konča eno, že razmišlja o naslednji dogodivščini. Ideja, da naj bi se malo umiril, mu zato ni prav nič po volji in na te besede se lahko dokaj burno odzove. Čisto v stilu ovna.

Bik: Nisem ravno lačna/lačen, a lahko bi nekaj prigriznil(a) pri tebi.

Gurman po srcu in po naravi. Rad ima dobro hrano, in če je večerja pri njem v načrtu, se bo potrudil, da vas ne bo razočaral. Če pa ga z idejo, da bi izpraznila njegov hladilnik, presenetite, se raje pripravite na grobo zavrnitev.

Dvojček: Danes se mi ne ljubi nikamor. Ostaniva doma.

Od vseh znakov zodiaka dvojček med karanteno najbolj trpi. Kajti on ne prenese rutine in dolgočasja, on bi šel na koncert, na noro zabavo, kamor koli. In če mu odrečete še tisto, kar mu ostane: torej sprehod po okoliških logih, ne bo prav nič vesel.

Rak: Oprosti, ampak danes ti ne morem spet pomagati.

Sočutni rak nikoli ne odreče pomoči. Prav to pa pričakuje tudi od drugih. Kadar ga nekdo s tega vidika zavrne, četudi ima povsem korekten razlog, ni le žalosten in razočaran, je tudi zelo zelo jezen.

 

Lev: Vem, da bi želel(a) v gledališče, a dobil(a) sem vstopnice za kino.

Zadeva bo znova aktualna, ko se bodo razmere umirile in bo tovrstna zabava spet na voljo. Za tedaj si velja zapomniti, da se pri levu ne sme skopariti. On je prepričan, da mu pripada le najboljše. V vsakem smislu in pomenu.

Devica: Oprosti, zamujam.

Če devica česa ne mara, je to zamujanje. Kadar ste z njo zmenjeni ob petih, to pomeni ob petih in niti minute kasneje. Zato raje pohitite, ker nočete, da bi vas nekdo, rojen v znaku device, pričakal jezen.

Tehtnica: Tvoje kosilo je dobro.

Dobro? Kako samo dobro? Tehtnica je zelo ponosna na svoje kuharske veščine in tisti, ki jih kritizira ali jim ne nameni zveneče ter visoke hvale, pri njej hitro pade v nemilost.

Škorpijon: Tako presneto površen si.

Škorpijon lahko pristane na marsikaj, ne more pa sprejeti tega, da je za nekoga površen. Preden mu očitate kaj takšnega, res dobro razmislite, kajti njegove jeze zagotovo nočete občutiti.

Strelec: Karantena bo še dolgo trajala.

On je optimist. On vedno upa le na najboljše. Kadar mu kdo to upanje hoče vzeti, lahko pričakuje dokaj buren odziv.

Kozorog: Ne bodi tako dolgočasen.

Zaveda se, da ni ravno pustolovec. On skozi življenje stopa z redom in disciplino. A če mu kdo očita, da je dolgočasen, tvega izbruh jeze sicer na pogled hladnega škorpijona.

Vodnar: Oprosti, tega ti ne morem povedati.

Sam skrivnosten vodnar, obožuje trače in skrivnosti drugih. In nikakor noče biti zanje prikrajšan, ne glede na to, na koga se nanašajo.

Riba: Nikar sedaj ne začni jokati.

Čustvenim ribam hitro pritečejo solze in pričakujejo, da bodo tisti, ki so jim blizu, to razumeli ter sprejeli. Kajti zanje ni hujšega, kot skrivanje svojih občutkov. Če bodo morali skriti žalost, zagotovo ob teh besedah ne bodo prikrivali jeze.

Preberite še: Horoskop: To je vir vaše lepote (glede na astrološki znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Strah, jeza ali žalost … katero čustvo vam povzroča največ težav (glede na znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)