Horoskop: Ti astrološki znaki se bodo to zimo zaljubili

Med astrološkimi znaki so trije takšni, ki si lahko z vidika ljubezni to zimo veliko obetajo.

28.10.2021 ob 5:05 | Foto: Rustam Shaimov/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ti astrološki znaki se bodo to zimo zaljubili

Še vedno iščete svojo veliko ljubezen? To se bo lahko spremenilo v naslednjih mesecih. Kajti Kupid svoje puščice zavzeto strelja tudi pozimi in zanje bodo najbolj dovzetni trije astrološki znaki, ki jim prihajajoča zima z vidika ljubezni veliko obeta.

Kateri? Odgovore nizamo spodaj.

Strelec

Na strelce močno vpliva Uran. Že vse od začetka leta upravlja z njihovim življenjem, najbolj bo njegov učinek opazen v prihajajočih zimskih mesecih. To ognjeno znamenje si torej v hladnem delu leta lahko veliko obeta z vidika nepričakovanih sprememb in dogajanja na področju srčnih zadev. Prav tam so pričakovani veliki, pozitivni obrati.

Torej, zima bo idealna za samske strelce. Zvabila jih bo iz cone udobja in končno se bodo odprle priložnosti za tesnejše spoznavanje novih ljudi ter tudi za odkrijte velike ljubezni. Vse to po zaslugi planeta Urana, ki močno vpliva na razpoloženje rojenih v tem znaku. V hladnem delu leta bo njegov vpliv res zgolj pozitiven.

Kozorog

Že novembra bodo kozorogi imeli v svojem znamenju planet ljubezni Venero. Tam bo vse do konca leta, kar seveda veliko obeta na področju srčnih zadev.

 

Premiki bodo opazni na romantičnih plateh. Tisti, ki ste v zvezi, boste v njej cveteli. Tisti, ki ljubezen še iščete, pozor, veliko je verjetnosti, da jo boste s pomočjo Venere tudi našli. Vroče spogledovanje in zmenki bodo kaj lahko obrodili sadove.

Rak

Raki so vse od začetka leta pod vplivom Saturna in zato veliko razmišljajo o preteklosti, o osebah iz nje, o dejanjih in dogodkih, na katere ne morejo več vplivati.

Sedaj se to obdobje končno končuje in vsi, rojeni v tem znamenju, prihajate pod vpliv Jupitra. Ta odpira vrata v prihodnost, na poti do nje pa se vsem samskim nasmiha velika ljubezen. Hladna zima bo torej za rake vse prej, kot takšna.

Povzeto po Miss7.

Preberite še: Horoskop: Lastnost, zaradi katere vas drugi obožujejo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To so v postelji najbolj divji znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)