Horoskop: Ta znamenja vam bodo zlomila srce

Rojeni v nekaterih astroloških znakih velikokrat povzročijo ljubezenske bolečine.

21.7.2021 ob 5:10 | Foto: Fizkes/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ta znamenja vam bodo zlomila srce

Nihče na začetku ljubezenske poti ne pričakuje, da bo deležen srčne bolečine. Na žalost pa ta predstavlja enega od možnih zaključkov. In če ste v zvezi z rojenimi v nekaterih astroloških znakih, je zlomljeno srce verjetnejše. Katera najpogosteje za seboj puščajo razočaranje in bolečino, opozarja Your Tango in jih takole našteva po vrsti.

Strelec

Razlog, da strelec velikokrat zlomi srce, je njegova brutalna iskrenost. On pove tako, kot zadeve vidi, ničesar ne olepšuje in nikogar ne zavija v vato. Prav njegov oster ter neposreden pristop pa še kako lahko prizadene partnerja. Zlasti, če je ta občutljive narave.

Ko strelec vidi, da njegov življenjski sopotnik ne prenese odkritosti ter neposrednega pristopa, kmalu obupa nad zvezo. Namesto, da bi se zadeve trudil reševati, skupno zgodbo preprosto konča in poišče nekoga, ob katerem bo lahko povedal vse, kar misli.

Vodnar

Vodnar je nepredvidljiv. Enkrat je noro zaljubljen, v naslednjem trenutku ne čuti ničesar. Prav njegova nepredvidljivost in spremenljivo obnašanje pa v zvezo vnašata občutek nestabilnosti in negotovosti.

Poleg dejstva, da je nepredvidljiv, je vodnar tudi izjemno hladen in le težko pokaže svoja čustva. Kompromisi so mu tuji in nikoli ni pripravljen na zadeve pogledati z druge plati. Zato je običajno tisti, ki konča zvezo in za seboj pusti žalujočega nekdanjega partnerja.

Dvojček

Dvojček nikoli ni povsem predan zvezi in nikoli v njej ni z vsem srcem. Zakaj?  Ker nikoli ni čisto prepričani, da je res našel tisto pravo in zato z enim očesom vedno opreza za nečim, kar bi lahko bilo boljše.

Če se mu zazdi, da bi to lahko našel v objemu druge osebe, ne pomišlja in nadaljuje zgodbo drugje.

 

Riba

Rojeni v znamenju ribe so po naravi zelo čustveni, zato potrebujejo sočutnega ter uvidevnega partnerja, s katerim bi lahko delili svoja čustva.

In kaj lahko se zgodi, da ribino čustvovanje začne njenemu življenjskemu sopotniku presedati.

Ker se ribe brez težav žrtvujejo, zvezo, v kateri začutijo, da partner ne čuti več zadovoljstva, končajo. Enako ravnajo, če v odnosu same ne najdejo pravega zavetja in razumevanja.

Lev

Lev verjame in zaupa vase. V zvezo pa vstopa le s človekom, ki ga lahko spoštuje. V bistvu na partnerja gleda kot na podaljšek sebe in če se mu zazdi, da je življenski sopotnik nesamozavesten, šibak po značaju, da dvomi vase in da se ne spoštuje, lev razmerje konča.

Morda se sliši otročje, a lev je lahko v zvezi le z nekom, ki je, tako kot on sam, v vsem najboljši.

Bik

Bik je zanesljiv in vedno rad pomaga, kar so v zvezi odlične lastnosti. Vendar pa pri njemu velikokrat prevladajo negativne značajske črte, denimo sebičnost in trma.

Vedno na prvo mesto postavlja sebe in sledi svojim željam ter se pri tem ne ozira na partnerja. On hoče v razmerju držati vse niti v rokah in če se mu partner ni pripravljen podrediti in ukloniti, zvezo z njim preprosto konča.

Preberite še: Kaj o vas pravi ta brutalni horoskop iz leta 1979?

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije astrološki znaki, ki so prepričani, da imajo vedno prav


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)