Horoskop: Štirje najbolj nestrpni astrološki znaki

Rojeni v nekaterih astroloških znakih bi radi vse in to takoj.

17.6.2020 ob 5:30 | Foto: Cineberg/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Štirje najbolj nestrpni astrološki znaki

Strpnost in potrpežljivost sta lepi lastnosti, žal pa se z njim na morejo pohvaliti vsi. Nekateri so namreč po naravi nestrpni in neučakani. Oni bi radi vse in to takoj, v katerih znakih pa so največkrat rojeni, opozarja Miss7.

Kozorog

Kozorog ima vedno načrt, od katerega ne odstopa in z njegovega vidika se mora vse odvijati po najboljšem scenariju in v najhitrejšem možnem ritmu. On ima zelo visoke zahteve. Ne samo do drugih, temveč tudi do sebe ni prav nič prizanesljiv in če nekaj ne gre tako, kot si je zamislil, postane nervozen ter nestrpen, kar se nedvomno odraža v njegovem obnašanju, ki tedaj še zdaleč ni prijetno.

Strelec

Strelec sodi med najbolj nestrpna znamenja. Je neverjetno ambiciozen, želi uresničiti svoje cilje in to kar najhitreje. Ko mu na misel pade nova ideja, jo hoče izpeljati takoj. To sicer ni vedno slabo, a kadar pretirava z naglico sta prav nestrpnost in neučakanost tisti, ki ga pri doseganju cilja najbolj ovirata.

Tehtnica

Tehtnica premore veliko energije in vedno išče nove pustolovščine. Ona le težko sedi v brezdelju in čaka, da se življenje odvija samo od sebe. Zahtevna je do vseh, ki jo obdajajo in pričakuje, da bodo njene želje, prošnje ter tudi zahteve izpolnjene hitro in učinkovito. Ne glede na to, kakšne načrte imajo tisti, v katere so usmerjene.

Oven

Oven je s tega vidika podoben strelcu. Tudi on ima vedno veliko načrtov ter idej, ki jih želi čimprej uresničiti. In kadar mu kaj prekriža načrte, postane nesramen, žaljiv ter piker do vseh, ki ga obdajajo, čeprav niso prav nič kriv za to, da mora kdaj čakati v vrsti, na dostavo ali na sporočilo.

Preberite še: Trem astro znamenjem junij prinaša ljubezen

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest genialnih astroloških znakov z izjemno inteligenco


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)