Horoskop: Štirje najbolj romantični astrološki znaki

Med znamenji zodiaka so štirje takšni, ki brez romantike preprosto ne morejo živeti.

7.7.2020 ob 5:30 | Foto: Bernard Bodo/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Štirje najbolj romantični astrološki znaki

Romantika. Nežni poljubi, večerni sprehodi ob sončnem zahodu, večerje v soju sveč, nežni šepeti, mila glasba in še bi lahko naštevali tisto, brez česar najbolj romantični astrološki znaki ne morejo živeti. Katera pa so znamenja, ki romantiki pripisujejo res velik pomen? Pojasnjuje Thoughtcatalog.

Lev

Med vsemi ognjenimi znamenji ste levi najbolj romantični. Premorete veliko srce in hrepenite po dolgi, srečni ter stabilni zvezi.

Čeprav ste v očeh drugih pogosto prevzetni, egoistični in polni samih sebe, imate sposobnost postati najbolj darežljiv, dobrohoten, prijazen in čustven posameznik, kar jih je videl svet.

Seveda tedaj, ko srečate svojo sorodno dušo, za katero ste v prid večne ljubezni in romantike pripravljeni storiti domala vse.

Bik

Biki ste mojstri romantike. Poistovetite se lahko s čisto vsako romantično pesmijo, ki jo slišite na radiju, zlahka kujete tudi svoje verze, s katerimi želite nekoga prepričati, da ste pravi trubadur.

To ob vsaki priložnosti dokazujte tudi drugače in v romantična doživetja vključujete vsa čutila človeka, ki vam je ukradel srce. Nežne melodije, primerno okolje, svečke na mizi ter seveda okusne jedi. Sliši se kot kliše. A ker je to romantični kliše, vam vaših dejanj nihče ne zameri. Nasprotno.

 

Tehtnica

Za vse, ki vas poznajo dejstvo, da ste med večnimi romantiki, ni presenečenje. V resnici bi zlahka trdili, da ste najbolj romantični od vseh astroloških znakov. Vi znate zaigrati na prave strune. Za svojega izbranca bi res storili vse in v vaš družbi je celo nakup v trgovini romantično doživetje.

Res je, da imate radi lepe in dragocene stvari, a najraje na svetu imate osebo, s katero bi bili pripravljeni preživeti celo življenje, kar pokažete na vsakem koraku.

Rak

Srčno vodno znamenje. Za vas je romantika smisel življenja, kar dokazujete predvsem s skrbnostjo in pozornostjo, ki ju namenjate nekomu, ki vas je očaral.

Romantika v vaših očeh torej niso zveneče besede in bogati šopki, temveč preprosta vprašanja: si jedel, ti lahko kaj pomagam, kaj lahko storim zate in podobna, s katerimi drugi strani na sicer poseben način pokažete, da jo imate radi, da jo cenite in da ste romantiki po srcu.

Preberite še: Horoskop: Kaj potrebujete za popoln seks (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najbolj nesebičnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)