Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki predolgo vztrajajo v zvezi

Nekateri si preprosto nočejo priznati, da je ljubezen izpeta.

4.2.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki predolgo vztrajajo v zvezi

Vsakomur, ki je ali je bil v zvezi, je povsem jasno, da lep odnos zahteva trud. A včasih kljub temu zadeve ne gredo po pravi poti in tedaj je bolje priznati, da je skupno poglavje treba zapreti.

Nekateri to dojamejo prej, drugi kasneje, so pa tudi takšni, ki za vsako ceno vztrajajo v odnosu, čeprav je povsem jasno, da ta ne pelje nikamor. Ti so, kot navaja Thouhgtcataloge, praviloma rojeni v sledečih astroloških znakih.

Rak

Rak je skrbnik, zaščitnik, pomočnik. On hoče drugim ugajati, zanje skrbeti in srečo drugih vedno postavlja pred svojo.

Zato se mu prav rado zgodi, da zvezo osnuje z nekom, ki ga ne ceni, temveč ga le izkorišča. V dobroto prepričani rak pa tega dolgo ne sprevidi in vztraja, še naprej skrbi, razvaja, neguje. Še tedaj, ko končno odpre oči, okleva ter v odnosu ostaja zgolj zato, ker se boji, kaj bi se zgodilo s tistim, ki bi ga ob razhodu zapustil.

Rak torej le redko dvigne roke nad razmerjem. Iz občutka dolžnosti ga pelje naprej. On je namreč prepričan, da je za nekoga, ki se mu je zaobljubil, preprosto dolžan skrbeti ne glede na vse.

Lev

Lev je trmast in za nobeno ceno noče dojeti, da se zadeve ne odvijajo po načrtih ali še huje, da se moti. On sovraži idejo, da bi moral obupati nad nečim (zvezo) ali nekom (partnerjem), saj je v uspeh razmerja že vložil ogromno časa ter energije.

 

Priznati, da ju je namenjal nekomu, ki ju ne zasluži, je za leva najhujši poraz. Hkrati rojen v tem znamenju sebe dojema kot nekoga, ki nikoli obupa.

Zato trmasto vztraja v odnosu, ki ne pelje nikamor. Samo z namenom vsem dokazati, da je sposoben, da zmore in da ima prav.

Tehtnica

Tehtnica v vseh vidi le lepe stvari. Ona je prijazna, dobrodušna ter vselej pripravljena odpustiti. Vsakomur zagotavlja drugo (tretjo, četrto ...) možnost, saj je prepričana, da se vsi ljudje na napakah učijo ter da ob njih zorijo, rastejo in postajajo vse boljši.

Na žalost to ne drži vedno in tedaj si nekdo, rojen v ozvezdju tehtnice, noče priznati, da bi vendarle bilo bolje reči bobu bob ter vreči puško v koruzo. To je zanj domala nemogoče.

Kajti preprosto noče obupati. Sploh ne nad ljubeznijo.

Škorpijon

Ko škorpijon nekoga spusti v svoje srce, ga tam hoče za vsako ceno obdržati. On pričakuje ljubezen, ki bo trajala večno, bežne zveze zanj ne pridejo v poštev.

Čeprav nekje na skupni poti spozna, da partner ni ravno najboljša izbira, vztraja ne glede na vse, saj ga misel na razhod, lahko bi rekli, ubija.

Zato ostaja. Včasih predolgo, kljub temu, da globoko v sebi celo sam ve, da to ni najboljša ideja.

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki v razmerju skrivajo svoj pravi jaz

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najslabši pari astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)