Horoskop: Šest znakov, ki drugih nikoli ne pustijo na cedilu

Rojeni v nekaterih astroloških znakih vselej držijo svojo besedo in se trudijo izpolniti dane obljube.

25.10.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest znakov, ki drugih nikoli ne pustijo na cedilu

Nekateri za nobeno ceno ne bi dopustili, da bi bili tisti, ki so jim blizu, deležni izdaje ali razočaranja. Zato vselej držijo besedo, se trudijo izpolniti obljube in če je le mogoče, nikogar ne pustijo na cedilu. Skratka so zanesljivi, sočutni ter najpogosteje, kot navaja Your Tango, rojeni v sledečih astroloških znakih.

Riba

Kadar ribe nekoga (nehote) razočarajo, so razočarane tudi same. One premorejo ogromno empatije, za nobeno ceno nočejo nikogar prizadeti ter so vedno pripravljene priskočiti na pomoč.

Ker so izjemno nesebične velikokrat samo zato, da ne bi nekoga, ki jim je blizu, pustile na cedilu, pozabijo nase in so, če njihova pomoč ne zaleže, prav tako žalostne kot tisti, ki mu je bila namenjena.

Kozorog

Kozorog vse moči uperi v to, da bi držal dano besedo. Če kozorog nekaj obljubi, bo to tudi izpolnil.

 

Kadar mu spodleti, se za navidezno hladnim izrazom skriva globoka bolečina ter razočaranje nad samim seboj. Kajti ne samo, da je nekoga, ki se je nanj zanašal, pustil na cedilu, razočaral je tudi sebe in si zato moral priznati, da vendarle ni tako vsemogočen, kot bi rad bil.

Rak

Glavni smisel življenja rakov je skrb za sočloveka. Zato so tedaj, ko nekaj ne gre po načrtih in so drugi  žalostni, razočarani tudi sami. Čutijo se odgovorni za srečo tistih, ki jih imajo radi in če se jim kaj zalomi, nase prevzamejo del bremen.  

Kadar rak odpove, se krivi, ker ni dovolj dober in sposoben, da bi bolje pomagal, obupuje nad nemočjo in joče s tistim, ki mu briše solze. Rojeni v znamenju raka težko sprejmejo bolečino in bi storili vse, da je ne bi bilo.

Tehtnica

Tudi posamezniki, ki so na svet prijokali v ozvezdju tehtnice, sovražijo razočaranja. Tista, ki jih doživijo sami in ona, ki jih občutijo drugi. Zato se trudijo, da bi zlasti slednjih bilo čim manj in jih je groza ob misli, da bi bili odgovorni za žalost ter malodušje nekoga, ki bi ga pustili na cedilu.

V popolnem svetu tehtnic bi bili vsi srečni. Zlasti po njihovi zaslugi. Ne prenesejo dejstva, da je nekdo nanje jezen zato, ker so storile nekaj narobe ali sploh niso storile ničesar. Trudijo se, da ti očitki nikoli ne bi bili upravičeni.

 

Lev

Lev ve, da se drugi po njem zgledujejo in to, da bi koga tako ali drugače prizadel, pri njemu ne pride v poštev. On je prijazen, rad pomaga ter bi storil vse, da ne bi nikogar razočaral.

Hoče, da imajo drugi o njem dobro mnenje in vedno drži dano besedo, kajti všeč mu je misel, da se ljudje nanj in na njegovo trdo delo lahko vselej zanašajo.

Devica

Vsi se radi zatečejo po pomoč ali napotek k devici. In device z veseljem pomagajo z nasveti ter s svojimi sposobnostmi.

Ponosne so na to, da za vsako težavo najdejo rešitev in se, kadar se jim zalomi, tega sramujejo, a hitro skušajo najti novo pot iz zagate. Samo da nekoga, ki se zanaša nanje, ne bi razočarale.

Priporočamo tudi: Jan Robin: Slovenski botanik, ki je obnorel Instagram

Preberite še: Horoskop: 6 znamenj, ki so polni idej, vedno spodbujajo in so najboljši voditelji

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest izjemno sposobnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)