Horoskop: Šest najbolj očarljivih astroloških znakov

Rojeni v nekaterih astroloških znakih premorejo šarm, kateremu se nihče ne more upreti.

5.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest najbolj očarljivih astroloških znakov

Zagotovo ste že spoznali nekoga, ki vas je v trenutku očaral, saj je oddajal neizmerno pozitivno energijo, ki vas je kar vlekla v njegovo bližino. Morda ste med posamezniki, ki premorejo izjemen šarm in karizmo, katerima se nihče ne zmore upreti, tudi sami. In če opažate, da ljudje preprosto uživajo v vaši družbi ste, kot piše Your Tango, najbrž rojeni v enem od naslednjih astroloških znakov.

Vodnar

V družbo vodnarja posameznike vleče spoznanje, da jih bo rojen v tem znamenju sprejel prav takšne, kot so. Vodnarji so namreč po naravi odprti, nikogar ne obsojajo in v vsakomer najdejo nekaj pozitivnega, zabavnega ter zanimivega.

Še ena lastnost pripomore k temu, da imajo drugi vodnarje preprosto radi: oni se vedno trudijo ohraniti svojo neodvisnost, tako finančno kot čustveno ter se pri skrbi zase nikoli ne zanašajo in opirajo na druge.

Kar pomeni, da je njihova naklonjenost pristna in nima nikakršnega ozadja. Če ste všeč vodnarju, ste mu všeč zato, ker ste takšni, kot ste, ne pa, ker bi od vas pričakoval kakršno koli korist.

Lev

Lev očara vsakogar, s katerim pride v stik, rojeni v tem znaku so preprosto priljubljeni, saj se človeku, ki premore toliko samozavesti kot lev, enostavno ni mogoče upreti.

On ožarja s pozitivno energijo ter neizmerno karizmo in zna pozornost speljati na lepe plati življenja. Ob njem je vse lepše, preprosto in bolj veselo. Levi očarajo s prijaznostjo in dobrodušnostjo, hkrati so vodje po naravi, ter jim zato drugi brez pomisleka sledijo.

 

Strelec

Strelec prepriča s fantastičnim smislom za humor, prijaznostjo in odprtim srcem. Težko je ostati hladen ob njegovem navdušenju, saj z veseljem spoznava nove plati življenja in k temu na nevsiljiv način pripravi vse, ki so v njegovi orbiti.

Ob tem so strelci še optimistični, kar je seveda zelo privlačna lastnost. Biti v njihovi družbi pomeni na svet gledati skozi oči otroka: vse naokoli v trenutku postane čarobno.

Tehtnica

Tehtnica očara, kajti vedno je pripravljena pomagati, poslušati in zagovarjati tiste, ki so ob njeni strani. Rojeni v tem ozvezdju so najbolj pošteni ter najbolj zvesti prijatelji in le kdo si življenju ne želi nekoga, ki vselej na prvo mesto postavlja resnico, nikoli pa ni nesramen?

V družbi tehtnic se vsak počuti prijetno ter sprejeto. One so očarljive, šarmantne, sproščene in že po prvem stiku z njimi je mogoče spoznati, da videz še zdaleč ni njihov edini adut.

Dvojček

Ob dvojčku ni nikoli dolgočasno. Zato so rojeni v tem znaku kot magnet. Oni so zabavni, zgovorni in se ponašajo z izjemno modrostjo, ki na plano privre tedaj, ko drugi najmanj pričakujejo.

Prav tako so dvojčki prilagodljivi, nič jih ne preseneti ter vsako situacijo obrnejo sebi v prid, saj v njej zlahka najdejo nekaj pozitivnega, zabavnega.

Oven

Ovnom se je težko upreti, kajti so pozitivni, ustvarjalni in domiselni. Njihova naklonjenost avanturam ter sposobnost pogledati izza ustaljenih okvirjev sta izjemno privlačni lastnosti.

Hkrati rojeni v tem znamenju prekipevajo od energije, zaupajo vase, a niso oholi ali vzvišeni in vselej igrajo na zmago. In le kdo ne želi biti v družbi zmagovalca.

Preberite še: Horoskop: Skrite pregrehe vsakega znamenja

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest znakov z najbolj neprijetnim značajem


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)