Horoskop: Šest astroloških znakov, ki v razmerju skrivajo svoj pravi jaz

Med astrološkimi znamenji so tudi takšni, ki v intimnem odnosu ne razkrijejo čisto vsega.

2.2.2020 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki v razmerju skrivajo svoj pravi jaz

Pravijo, da le popolna odkritost do partnerja nudi prave pogoje za zdravo ter uspešno zvezo. Kar med drugim pomeni, da je življenskemu sopotniku treba brez zadrege pokazati tudi lastnosti, ki nekomu niso ravno v ponos.

Nekateri to dobro vedo in upoštevajo, drugi sicer vedo, vendar omenjena priporočila zavedno ali nezavedno ignorirajo in niso povsem odkriti do srčnega izbranca.

K temu jih napeljujejo različno razlogi, največkrat pa so tisti, ki v zvezi skrivajo svoj pravi jaz, rojeni v astroloških znakih, ki jih takole odkriva Your Tango.

Devica

Devica je res dober prijatelj, a ne ravno odkrit ljubimec. Njen partner je lahko še tako prepričan, da dobro ve, kaj se podi po njenih možganih, vendar se mu v resnici sploh ne sanja, o čem razmišlja devica.

Rojeni v tem znamenju so v intimnem odnosu pripravljeni nuditi vse tisto, kar menijo, da partner potrebuje, od denarja do nematerialne podpore. A prepričani so tudi, da v prid uspešnega odnosa sočloveku ni treba poznati čisto vseh kotičkov partnerjeve biti.

Ter zato svoje nikoli povsem ne razkrijejo.

Rak

Tisti, ki ste v zvezi z rakom, ste lahko prepričani, da vam laže. Kajti rojeni v tem ozvezdju skoraj nikoli drugi strani ne povedo vsega, kar si mislijo.

Ne zato, ker ne bi želeli, da bi partner vedel, kaj jim roji po glavi temveč predvsem, ker vedo, da resnica ni vedno prijetna in bi sočloveka lahko prizadela. To pa želi rak nekomu, ki ga ima rad, prihraniti.

Kar večkrat pomeni, da ni ravno pošten in odkrit.

Vodnar

Rojeni v tem znaku zasebnost ohranjajo zase in je niso pripravljeni deliti. Ne glede na to, kako blizu jim je nekdo, kar pomeni, da partner pri tem ni izvzet.

Sicer vodnar še sam včasih ne ve natančno, kdo in kakšen je. Zato drugim pokaže le svojo prijetno in po njegovem sprejemljivo plat. Tisto, manj ljubo, pa brez slabe vesti ohrani zase.

Tehtnica

Nihče povsem ne spozna tehtnice. Ona je nedostopna, samotarska in laže kot pes teče.

Pravega jaza za nobeno ceno ni pripravljena razkriti, kajti dobro se zaveda, da ta ni tako prijeten kot podoba, ki je vsem splošno znana. Da, res je, tehtnica pokaže le lepo, manj lepo na drugi strani uspešno skriva.

Hkrati se hočejo rojeni v tem ozvezdju za vsako ceno izogibati sporom. Tudi zato raje povedo tisto, kar drugi hočejo in ne, kar bi morda morali slišati.

Ribe

Ribam se ni lahko približati. Drži, da hrepenijo po ljubezni, a kljub temu niso pripravljene pokazati čisto vseh kotičkov svojega jaza.

Na videz so prijazne, ustrežljive in dobrohotne, a za to fasado se skriva prava nevrotična zmeda, ki pred drugimi nikoli ne pride na plano.

Ribe so občutljive in jih je strah, da bi njihove šibkosti, če bi jih razkrile, kdo izkoristil proti njim. Da bi izničile vse možnosti za to, pokažejo vse, kar odlikuje njihovo moč. Šibkosti pa zavzeto skrivajo in prikrivajo.

Dvojček

Dvojčki se izjemno hitro prilagajajo situacijam. Tako hitro, da oseba, ki jim je blizu, sploh nima časa ugotoviti, kaj v resnici skrivajo globoko v sebi. Ob tem nimajo namena razkrivati čisto vseh svojih občutkov, pričakovanj in želja. Raje ostajajo skrivnostni in zadržani ter resničnih čustev ne pokažejo.

Kajti, čeprav pričakujejo veliko odkritosti in ljubezni, te praviloma niso pripravljeni vračati v enaki meri. Ne glede na to, kakšni občutki jih vežejo na partnerja.

Preberite še: Horoskop: Tega posamični astrološki znaki v razmerju nikoli ne odpustijo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki največkrat osnujejo zdravo, močno razmerje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)