Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se za vsako ceno oklepajo bivšega

Nekateri nikakor ne morejo preboleti dejstva, da je bivši res le še bivši.

17.11.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Šest astroloških znakov, ki se za vsako ceno oklepajo bivšega

So ljudje, ki se po razhodu hitro poberejo in odprejo novo poglavje življenja. In so na drugi strani takšni, ki nikakor ne morejo naprej, se oklepajo bivšega, ga preverjajo, mu sledijo in ga ne izpustijo iz svojega življenja.

Tisti, ki velikokrat ostanejo ujeti v žalovanju, objokovanju in ne morejo dojeti, da je ljubezenske zgodbe resnično konec so, kot piše Your Tango, največkrat rojeni v sledečih astroloških znakih.

Rak

Rak le težko za seboj pusti nekdanjo ljubezen in se v spominu vselej vrača k njej. Ne glede na to, kako srečen je v novi zvezi in koliko gorja mu je prineslo končano razmerje.

On nekritično gleda na zgodovino, hitro pozabi vse slabo in se z nostalgijo spominja bivšega ter ga vselej primerja s sedanjim izbrancem. Velikokrat se mu celo porodi ideja, da bi oživel propadlo zvezo ter skušal ravnati drugače, da bi vendarle uspelo.  Čeprav mu vsi, tudi njegov razum govorijo, da bi bilo na preteklost res najbolje čimprej pozabiti.

Bik

Bik sicer za nobeno ceno ne bi priznal, da dolgo preboleva propadlo razmerje, a zelo težko pozabi bivšega izbranca. Namesto, da bi zgodovino vendarle pustil za seboj, vselej išče odgovore in zaključke. A odgovori in zaključki so le izgovor, da z življenjem ne gre naprej.

 

Ker je trmast in vztrajen, se poslužuje nešteto načinov, da bi vendarle bil deležen vseh pojasnil ter večkrat v samoti objokuje svojo usodo. V resnici ne potrebuje zaključka, potrebuje le veliko časa, da bi končno prebolel vse, kar je bilo in končno zaprl staro poglavje.

Tehtnica

Tehtnica se stalno obremenjuje z bivšim. Prijateljem pripoveduje, da jo zanima le, kako živi brez nje in ga zato ob vsaki priložnosti preverja na družabnih omrežjih.

Včasih se to spremeni že v pravo obsesijo. Res je po naravi radovedna, a to ne opravičuje in upravičuje njenega početja. Edino pravo pojasnilo temu je dejstvo, da se bivšega oklepa za vsako ceno.

Devica

Devica je preponosna, da bi odkrito pokazala, da je bivši še dolgo po razpadu zveze v njenih mislih. Res je, da ga ne kliče ob dveh ponoči in se ne trudi, da bi se po naključju srečala, a je v njenem življenju kot duh prisoten še tedne, mesece, tudi leta potem, ko se zveza izpoje.

Devica dolgo preboleva razhod, razmišlja o vsem, kar je šlo v razmerju narobe, raziskuje in ob vsaki priložnosti grdo govori o nekdanji ljubezni. Morajo res vsi vedeti, kakšen bedak je bil?

 

Riba

Le redki so primeri, ko riba hitro pozabi bivšega. Kajti ona si še kako otežuje prebolevanje propadlega razmerja. Oklepa se predmetov, ki jih je za seboj pustil tisti, ki mu je nekoč podarila srce, pregleduje stare fotografije, bere sporočila, prebira skupne objave na družabnih omrežjih in še bi lahko naštevali.

S tem se dobesedno muči in le s težko dojame, da je bivši resnično bivši.

Škorpijon

Čeprav škorpijon premore močan značaj, je tudi zelo občutljiv. Ko se zaljubi, se zaljubi z dušo in srcem in če se zadeve ne odvijejo po pričakovanjih, se le s težavo sprijazni z dejstvom, da je ljubezni konec.

Ker je zelo ljubosumen, težko sprejme, da ga je bivši prebolel, da je srečen brez njega ali že celo v novi zvezi. Ker pozna moč ljubosumja poskrbi, da nekdanji življenski sopotnik ob vsaki priložnosti vidi, kako "čudovito" je po novem škorpijonovo življenje. Čeprav je resnica povsem drugačna, kar sam dobro ve, le za nobeno ceno tega ne bi priznal.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj godrnjavih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Astrološki znaki, ki res verjamejo v ljubezen (in tisti, ki ne)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)