Horoskop: Pet najbolj trmastih astroloških znakov

Živijo po svoje, se požvižgajo na mnenje drugih in ne pustijo, da bi kdorkoli vplival na njihovo mnenje.

11.9.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet najbolj trmastih astroloških znakov

Pogledi na svet ter življenje so različni. Prav zato so velikokrat predmet debat in razprav, v katerih ima vsak priložnost pojasniti svoje mnenje ter stališče in poslušati druge.

A obstajajo tudi ljudje, ki so tako prepričani v svoj prav, da svojo voljo in prepričanje zavzeto širijo med vse, ki so jih in tudi tiste, ki jih niso pripravljeni poslušati.

Mnenje drugih jih ne zanima, oni za vsako ceno vztrajajo pri svojem in ne odstopajo od stališč, ki jih zagovarjajo. Te značajske lastnosti imajo po pisanju Your Tanga najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Kozorog

Kozorogi dobro vedo, kaj počnejo in so najbolj srečni, kadar jim drugi brez besed sledijo ter jim ne postavljajo nepotrebnih vprašanj. Težko sprejemajo dejstvo, da se kdaj tudi zmotijo in ima prav nekdo drug. Zlasti, ko gre za delo.

Res je sicer, da se zaradi drugačnih idej ne bodo sprli in včasih se celo zdi, da so odprti zanje, a dejstvo je, da jih prav nič ne zanimajo. Kajti v svojem svetu so oni nezmotljivi.

Oven

Ovni v resnici nočejo mnenja drugih. Zlasti, ko gre za njihove načrte. Ne zanima jih, če vsi mislijo, da so nori, tvegani in celo nevarni ter se požvižgajo na vse nasvete, s katerimi jih nekdo od njih skuša odvrniti.

Ko se impulzivni oven za nekaj odloči, bo temu sledil. Ne glede na morebitne neprijetne posledice. Le kadar ga nekdo pri njegovih namerah spodbuja, ga je pripravljen poslušati in upoštevati.

 

Bik

Biki so dobro znani po svoji trmi in neomajnosti in ko se za nekaj odločijo, jih nihče ne bo prepričal, da bi bilo bolje, če bi ravnali drugače.

Oni bodo vedno dokazali svoj prav, pa čeprav to pomeni, da bodo morali z glavo skozi zid. Kajti za nobeno ceno se niso pripravljeni premisliti. Že samo zato, ker hočejo dokazati, da so nezmotljivi.

Devica

Mnenje device je vedno osnovano na informacijah, podatkih, poizvedbah in študijah. One ga oblikujejo na podlagi tistega, kar so se naučile, zavedajo se svojega intelekta in zaupajo samo sebi. Kajti nihče jim po njihovem mnenju ne seže niti do kolen.

Res je, da poslušajo tudi argumente druge strani, a ko sprejmejo zaključek ni niti najmanjše možnosti, da bi ga na podlagi pregovarjanja ali prepričevanja spremenile.

Riba

Rojeni v znaku ribe vsako mnenje, za katerega ne prosijo in se ne sklada z njihovim prepričanjem, jemljejo zelo osebno. Dojemajo ga kot dvom  vanje. Res je, da nikogar nočejo prizadeti, a svoja stališča so pripravljeni braniti za vsako ceno. Ne potrebujejo mnenja in nasvetov drugih in zaupajo svojim odločitvam, čeprav se okolica z njimi ne strinja.

Praviloma molčeče ribe so pripravljene svoje argumente zagovarjati, zaupajo svojemu šestemu čutu in če se kdo z njimi ne strinja, se s tem prav nič ne obremenjujejo. One bodo ravnale po svoje.

Preberite še: Horoskop: Pet nespoštljivih astroloških znakov, ki se požvižgajo na osnove bontona

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest ponosnih astroloških znakov, ki se dobro zavedajo svoje vrednosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)