Horoskop: Pet najbolj čustvenih astroloških znakov

Rojeni v nekaterih astroloških znakih nikoli ne skrivajo svojih čustev.

25.8.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Pet najbolj čustvenih astroloških znakov

Čustva imamo vsi. Res pa je, da so pri enih intenzivnejša kot pri drugih. In med astrološkimi znaki so nekateri prav posebej čustveni. Kateri se še kako zavedajo svojih občutkov, čeprav jih včasih ne pokažejo, razkriva Your Tango.

Riba

Rojeni v znamenju rib so pregovorno čustveni in občutljivi. Hitro opazijo krivico in nepoštenost, hitro so užaljeni in prizadeti ter v njih pogosto vre pisana paleta občutkov, ki pa jih ne pokažejo na prvo žogo.

Praviloma dolgo traja, da predelajo in tudi izrazijo svoja čustva, le redko izbruhnejo v navalu jeze in sreče ter zlasti o negativnih občutkih težko spregovorijo celo z najbližjimi. Zato so ribe velikokrat zamišljene in umaknjene v svoj svet, v katerem predelujejo vse tisto, kar se dogaja globoko v njihovi duševnosti.

Rak

Raki bi lahko imeli polno opravka že s svojimi čustvi. A kot da ta ne bi bila dovolj, se neredko obremenjujejo tudi s tistimi, ki prežemajo njihove bližnje. Raki veliko jočejo. Vendar ne jočejo samo zase. So izjemno empatični in radi čustvena bremena drugih prevzemajo na svoja ramena.

Ljudem, ki so rakom blizu, čustev ni treba izpovedovati, kajti oni že iz telesne govorice, mimike obraza ali obnašanja drugih razberejo, kaj se dogaja v njihovi duši. In ne morejo (pa tudi nočejo) si pomagati, da ne bi čutili z njimi.

 

Oven

Ovni na prvi pogled delujejo hladno, trdno in neprizadeto. Vendar je to le krinka, za katero se skriva čustvena narava rojenih v tem znaku.

V njih čustva, pozitivna in negativna, kar vrejo. Drži pa, da jim v hitrem ritmu življenja ne namenjajo prave pozornosti. Šele ko je mera polna, njihova čustva izbruhnejo kot vulkan. In tedaj za okolico niso vedno najprijetnejša družba.

Devica

Tudi device so na prvi pogled hladne in neprizadete, vendar so tudi one v resnici veliko bolj čustvene kot se zdi.

Veliko razmišljajo, premlevajo razočaranja, se obremenjujejo s padci, se umikajo v trenutke žalosti in tišine. One hočejo odgovore, tudi na s čustvi povezana vprašanja, iščejo razloge za padce in se obsojajo, ker niso ravnale drugače.

Vsakič, ko se device spomnijo na kaj bolečega, podoživljajo intenzivne občutke. Pregovor, da čas celi vse rane, pri njih ne drži, saj je bolečina vsakič, ko v spomimu podoživijo kaj slabega in neprijetnega, prav tako močna, kot je bila tedaj, ko so jo občutile prvič.

Škorpijon

Kadar so škorpijoni čustveno ranjeni, se umaknejo. Oni tedaj potrebujejo mir, tišino in čas samo zase, da lahko brez motenj predelajo vso bolečino.

Čustvene rane jim največkrat zadajajo razhod, izdaja, prevara. Način, s katerimi se z njimi spopadajo, sicer ni najboljši, saj v zagrenjenosti in osami čustvena bolečina le še bolj raste. A škorpijoni potrebujejo veliko časa, da predelajo temne občutke, povsem pozabijo pa jih ne nikoli.

Preberite še: Sanje, ki napovedujejo ljubezen

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki le težko izpovedo ljubezen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)