Horoskop: Pet znakov, ki zlepa ne odpuščajo

Pri nekaterih astroloških znakih boste le težko dobili drugo priložnost.

24.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znakov, ki zlepa ne odpuščajo

Med ljudmi je vse mogoče in zgodi se, da človek sočloveka prizadene, razočara, izda ali mu kako drugače namenoma ali povsem nehote zada bolečino.

Kako pa se na to odzove druga stran? Odvisno tudi od znamenja, v katerem je nekdo rojen. Nekatera tega zlepa niso pripravljena odpustiti. Katera le težko ali sploh nikoli ne namenijo druge priložnosti? 

Bik

Bik odnosov, naj bodo prijateljski ali ljubezenski, ne snuje hitro. A kaj hitro jih lahko konča in praviloma nekomu, ki ga je razočaral, ni pripravljen nameniti druge možnosti in priložnosti. Ne, on se preveč ceni, da bi kar spregledal prestopke človeka, ki mu je nekoč bil blizu.

Seveda pri tem veliko vlogo igra tudi bikova pregovorna trma: ko se rojen v tem znaku za nekaj odloči, ga je praktično nemogoče prepričati, da bi spremenil svoje mnenje.

Škorpijon

Če ste prizadeli ali razočarali škorpijona, ste ga najbrž prevarali oziroma kako drugače izdali njegovo zaupanje. V tem primeru se lahko poslovite od misli na to, da se bosta kdaj pobotala, zadeve pustila za seboj ter šla naprej.

 

Ne, kajti ko škorpijon enkrat zameri, zameri za vedno. Nobeno opravičilo ga ne bo prepričalo, da bi nekomu dal novo možnost ali priložnost.

Rak

Rak je po naravi pesimist. Zato tudi ne verjame v drugo priložnost, kajti prepričan je, da ga bo nekdo, ki ga je prizadel enkrat, na cedilu pustil še naslednjič. In zanj je več kot dovolj, da se mu to zgodi enkrat.

Torej bo storil vse, da bi to preprečil. Kar med drugim pomeni, da prestopka ne bo pozabil.

Lev

Lev je sicer optimističen in prijazen, vendar druge priložnosti ni pripravljen prav hitro dati ter nekoga, ki mu je prizadejal bolečino, največkrat povsem izbriše iz svojega življenja.

Kajti ponosni lev si nikoli ne bi dopustil, da bi ga kdo užalil, prizadel, razočaral ali izdal dvakrat. Že enkrat je za njegov ego povsem dovolj ali bolje rečeno, preveč.

Devica

Devica ima jasno izdelano predstavo o tem, kakšni naj bi bili njeni prijatelji in kakšen naj bi bil njen partner. Zagotovo med lastnostmi, ki naj bi jih posedoval ni dvoličnosti, nepoštenosti, nepredanosti in drugih, ki velikokrat vodijo v razočaranja.

V kolikor do tega kljub vsemu pride, si devica nikoli ne odpusti, da je človeka, ki je tega sposoben, spustila v svoj krog, zagotovo pa ne odpusti nekomu, ki je izkoristil njeno neprevidnost in jo prizadel.

Povzeto po Your Tango.

Preberite še: Horoskop: Šest samozavestnih znakov, ki se nikomur ne podrejajo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet znakov, ki v razmerju radi postavljajo ultimate


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)