Horoskop: Pari astroloških znakov, katerih razmerja so obsojena na propad

Nekaterim parom astroloških znakov preprosto ni dano spisati lepe ljubezenske zgodbe.

23.8.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pari astroloških znakov, katerih razmerja so obsojena na propad

Zaljubljenost ne izbira in vsak se lahko zaljubi v vsakogar. Vendar pa nekateri pari astroloških znakov le težko osnujejo skladno in uspešno zvezo. Katerim zvezde niso najbolj naklonjene, opozarja Pure Wow.

Oven in rak

Ovni so hitri. Tudi ko gre za ljubezen. Oni ne vidijo razloga, da bi čakali in razmišljali, oni hočejo čustva izživeti ter jih pokazati takoj, dokler se iskre krešejo na vso moč.

Rakom to ne odgovarja najbolj. Oni so čustveni, občutljivi ter potrebujejo čas, da se prepričajo, da je to res tisto pravo in da lahko sočloveku zaupajo.

Zanje je ljubezen umetnost, skrivnost uspeha razmerja pa v podrobnostih: v gestah pozornosti, nežnosti in intimni povezavi, ki jo dva zgradita sčasoma. In do tedaj, ko se nekdo, rojen v ozvezdju raka res sprosti in je pripravljen na naslednji korak, je oven že prepričan, da ga preprosto ne zanima in se poda v iskanje nove ljubezni.

Dvojček in škorpijon

Svobodomiselni dvojček premore hitre misli, pogosto spreminja mnenje in se z danes na jutri premisli tudi glede pomembnih življenjskih odločitvev, prav to pa škorpijona, ki ob sebi potrebuje stabilnega partnerja, ki z obema nogama stoji na tleh, velikokrat bega ali celo plaši.

Zato se ob vihravem dvojčku ne počuti varnega in se mu ne zdi vredno vlagati v odnos z nekom, ki je danes s srcem, mislimi in telesom tu, jutri pa bo že kdo ve kje. Dvojček, ki ceni dinamično okolje, pa ob škorpijonu najbolj pogreša občutek, da je sprejet in ljubljen prav takšen, kot je.

 

Kozorog in strelec

Kozorogi so znani po svoji delavnosti, stabilnosti in profesionalnosti. Oni so predani in ambiciozni. To ne pomeni, da so zamorjeni in težavni, pomeni pa, da imajo jasno začrtane cilje, da vse moči uprejo v njihovo doseganje in da ničesar ne prepuščajo naključju.

Na drugem bregu so strelci. Ti se bolj kot na delo zanašajo na srečo, bolj kot trud, cenijo dobre priložnosti in se znatneje, kot na svoje sposobnosti, zanašajo na šarm.

Res je, zlahka očarajo vsakogar, a ne kozoroga. Vsaj ne na dolgi rok.

Bik in vodnar

Biki so pregovorno stabilni in predvidljivi. Zlasti, ko gre za srčne zadeve. Oni v ljubezni vselej na prvo mesto postavljajo zanesljivost, varnost ter tudi rutino.

Prav tu pa je odgovor na vprašanje, zakaj se ne ujemajo z vodnarji. Ti se namreč rutine hitro naveličajo in zveza, v kateri vse poteka po ustaljenem redu, jih kaj kmalu začne dušiti.

Oni prisegajo na originalnost, potrebujejo spremembe ter izzive, za umirjene bike pa je vse to preprosto potrata energije. Zakaj spreminjati nekaj, kar jim odgovarja? Koncept, ki ga vodnarji ne morejo razumeti. Zato zveza med tema dvema znamenjema nima prav lepih obetov.

Lev in riba

Občutljive, čustvene in modre ribe premorejo ogromno sočutja. Levi so ponosni, polni samih sebe in zaljubljeni vase.

Le težko se postavijo v kožo drugih in na zadeve pogledajo z drugačne strani. Pretirana občutljivost rib jih večkrat spravlja ob pamet, tako kot ribe ne prenesejo egocentričnosti in vzvišenosti leva.

Morda je zveza sprva zanimiva in drugačna, a ti znamenji sta si po značaju preveč različni, da bi lahko osnovali skladen in trajen odnos.

Devica in tehtnica

Device so resne, realne in analitične. Na humor ne dajo prav veliko, tudi romantika ni njihova močna plat. Zakaj kupovati rože, če kmalu ovenijo? Estetika da, vendar le, kadar je tudi uporabna.

Vse to je tuje romantičnim tehtnicam, ki premorejo močan estetski čut. One so optimistične, radožive in verjamejo v romantiko. Tudi če od device tehtnica dobi ljubezen, je zagotovo ne na način, v katerem bi jo prepoznala. In ob občutku tehtnice, da je devica hladna ter nezainteresirana ter ob prepričanju device, da je tehtnica prezahtevna, razmerja ni mogoče prav dolgo ohranjati.

Preberite še: Horoskop: Šest najbolj neodvisnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Največje ljubezensko obžalovanje vsakega znaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)