Horoskop: Najslabši sosedje med astrološkimi znaki

Ker so rojeni v nekaterih astroloških znakih nedružabni, neuvidevni ali brezbrižni, niso najboljši sosedje.

11.11.2019 ob 11:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najslabši sosedje med astrološkimi znaki

Slabi sosedje niso le tisti, ki so glasni ter se prav nič ne ozirajo na to, da ostali pred njimi ne ponoči in ne podnevi nimajo miru, so tudi oni, ki so skoraj neopazni, a na skrivaj iz dreves trgajo sosedova jabolka ter svojim štirinožnim prijateljem dopuščajo, da si prisvajajo vrt ali dvorišče, ki nista njihova.

Skratka, veliko je dejanj, zaradi katerih je nekomu mogoče podeliti naziv slab sosed. V katerih astroloških znakih pa so ti najpogosteje rojeni, razkriva Your Tango.

Oven

Oven je sicer zabavna družba, a kaj lahko se spremeni v soseda, ki je vse prej, kot prijeten in prijazen. Kajti tedaj, ko mu nekaj ni všeč, to jasno in glasno pove ter sporov ne zna reševati na miren način.

Če boste torej sosedu ovnu s čim stopili na žulj, pričakujte napad, plaz obtožb in tudi neosnovanih očitkov. Priložnosti, da bi pojasnili svoj vidik ali da bi se vsaj opravičili, pa praktično ne boste dobili.

Dvojček

Dvojčki so po naravi družabni in zabavni. Prav zaradi teh lastnosti rojen v tem ozvezdju ni ravno najboljši sosed.

Kajti pri njemu doma se pogosto odvijajo nore, divje, glasne zabave. Bodimo pošteni: v večini primerov so na njih sosedje dobrodošli, a tisti, ki vendarle ostanejo doma, velikokrat zaradi njih ne morejo spati.

Saj ne, da bi dvojček namenoma hotel v sosesko vnesti nemir in jezne poglede, manjka mu le malo uvidevnosti, saj ne razmišlja o tem, da s svojimi dejanji lahko koga moti.

 

Strelec

V večini pogledov je strelec dober sosed. On je prijazen, družaben in pošten. Ima pa tudi lastnost, ki škoduje dobrososedskim odnosom. In sicer je dokaj brezbrižen.

Njegove živali se zato potikajo po celi soseski, prireja glasne zabave, loputa z vrati, glasno govori s sosedom na drugi strani ulice in pred svoja vrata nalaga stvari, ki jih ne potrebuje več, ter s tem kazi videz ulice.

Strelec ni nesramen, le ne ozira se na nikogar drugega, kot nase in se požvižga na pravila, ki naj bi veljala za vse.

Bik

Trmasti bik se s sosedi rad spušča v besedne dvoboje. Zlasti, ko beseda nanese na pravično delitev lastnine. Če sosedovo drevo liste meče na bikovo dvorišče, ne bo skušal najti kompromisa, temveč bo preprosto vzel žago.

Prav tako ne prenaša, da kdo zavzema njegov del skupnega dvorišča ali da si kdo drzne parkirati na njegov dovoz. Seveda se upravičeno jezi, a včasih bi vendarle lahko malo popustil. V prid dobrososedskih odnosov.

Škorpijon

Rojen v tem znamenju težko zaupa drugim, zato ni najbolj prijazen in družaben sosed. Drži se zase in se ne udeležuje medsosedskih dejavnosti.

Ob tem je zamerljiv in hitro užaljen, ter če mu je sosed pred leti rekel ali storil nekaj žalega, tega nikoli ne pozabi in se ob vsaki priložnosti tako ali drugače maščuje za prekršek, ki ga je druga stran že davno pozabila.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki vedno ohranijo mirno kri

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest znakov, ki drugih nikoli ne pustijo na cedilu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)