Horoskop: Kdaj boste končno našli pravo ljubezen (glede na vaš znak)

V prid temu, da bi našli sorodno dušo, spremenite svoje obnašanje.

11.3.2020 ob 9:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kdaj boste končno našli pravo ljubezen (glede na vaš znak)

Če se že lep čas sprašujete, kdaj boste končno našli pravo ljubezen, imamo za vas odgovor. Ta se ne skriva v datumu oziroma natančnemu dnevu, ko vas bo zadela Amorjeva puščica, temveč v obnašanju, ki vas najbolj ovira na poti do srečne zveze in bi se ga morali čimprej otresti.

Oven

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste prenehali impulzivno klicati bivšega vedno, ko vas prevzame osamljenost.

Lahko ste prepričani, da vas še ni pozabil, vendar dela v tej smeri. Prav tako bi morali vi, zato preteklost pustite za seboj in v prihodnosti boste končno našli nekoga, ki vas nikoli ne bo zapustil.

Bik

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste prenehali tako zavzeto varovati srce.

Prepričani ste, da vas bo vsak, ki mu boste pustili preblizu, prizadel, vas ranil in razočaral, tako kot se je zgodilo v preteklosti, zato v resnici nikomur ne date možnosti in priložnosti da bi vam dokazal, da nima takšnega namena. Spustite svoje zidove in odprite srce.

 

Dvojček

Ljubezen svojega življenja boste spoznali, ko boste končno dojeli, kaj v življenju sploh hočete. Po naravi ste res neodločni in le težko sprejemate odločitve ter si hitro premislite, a ljubiti nekoga je praviloma odločitev, v skaldu s katero morate ravnati.

Ko jo boste ob dotični osebi sprejeli ter boste stali za njo, bo ljubezen kot na dlani.

Rak

Osebo, ki bi ji lahko zaupali srce boste spoznali, ko si boste priznali, da je ni v vašem ožjem krogu in boste začeli iskati malo širše.

Prav mogoče je, da je sploh še niste srečali. Zato, razširite meje, ne iščite med ljudmi, ki jih poznate in povečajte vaše možnosti. Verjemite, vredno je.

Lev

Ljubezen svojega življenja boste spoznali, ko boste prenehali iskati neskončno pozornosti. Tisti, katerega srce boste osvojili, vas bo ljubil, cenil in spoštoval, ne bo pa ugodil vsaki vaši prošnji in zahtevi.

Ko boste dojeli, da morata v zvezo v enaki meri vlagati oba partnerja, boste zagotovo imeli več možnosti, da bi našli nekoga, ki bi ga lahko ljubili za vedno.

Devica

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste začeli verjeti vase in v svojo sposobnost dajanja ter sprejemanja.

Nihče do vas ni tako strog in poln dvomov, kot ste prav sami do sebe, zato dovolite nekomu, da bi vas ljubi, preden bi sami sebe prepričali, da niste vredni ljubezni. Kajti vredni ste je.

Tehtnica

Ljubezen vam bo dana, ko boste dojeli, da življenje ni vedno pravično. Včasih razhodi prizadenejo ljudi, partnerji odhajajo brez pravega razloga, včasih se zadeve ne odvijajo po pričakovanjih, a ne morete se večno oklepati krivic, ki so se vam zgodile.

Pozabite na ljudi, ki so vas prizadeli, izpustite preteklost in poglejte v prihodnost ter si dopustite spoznati nekoga, ki se bo do vas obnašal tako, kot si zaslužite.

Škorpijon

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste spoznali, da niso vsi tako pošteni, kot ste sami in da resnice ne cenijo vsi tako močno, kot jo cenite vi.

Včasih ljudje lažejo da bi drugim prizanesli, jih ne bi prizadeli ali bi jim olajšali zadeve. V tem ni nič slabega, četudi ne govorijo resnice.

Strelec

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste prenehali dajati prazne obljube in obljubljati tisto, česa ne morete izpolniti.

Lepo je sanjati velike sanje in graditi gradove v oblakih, a treba je razmišljati tudi, kako uresničljive so obljube in kako trdni so gradovi.

Kozorog

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste v drugih prenehali iskati le najslabše. Ne bodo vas vsi prizadeli, kot vas je prizadel bivši. Vsaka nova ljubezen je drugačna, zgodba zase in teče po svoji strugi.

Zato se naučite zaupati, poskušajte, dajte sebi možnost in bodite odprtih misli. Kajti nikoli ne veste, kdaj vas življenje preseneti (v pozitivnem smislu).

Vodnar

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko boste dojeli, da nimate vedno prav, da se tako, kot vsak, včasih motite in da se imajo drugi pravico ne strinjati z vami.

Res ste modri in ne prenesete neumnosti ter ignorance, a ni nujno, da je nekdo, ki se ne strinja z vami, omejen. Kajti saj veste: nihče ni nezmotljiv in nihče ne zmaga vedno. Zlasti ne v ljubezni.

Riba

Ljubezen svojega življenja boste našli, ko se boste prenehali razdajati nekomu, ki tega ne zasluži.

Navajeni ste, da v ljubezni dajate več kot dobite a človek, ki je vreden vašega srca, vas bo ljubil v tolikšni meri, kot vi ljubite njega. Zato ne verjemite, da je prav, da ste deležni manj, kot dajate sami.

Povzeto po Thouhgtcatalog

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki le težko izpovedo ljubezen

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet znakov, ki so prepričani, da se jim vedno godi velika krivica


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)