Horoskop: Šest samozavestnih znakov, ki se nikomur ne podrejajo

Oni se cenijo in dobro poznajo svoje vrline ter sposobnosti, zato ne odstopajo od svojih stališč.

13.3.2020 ob 5:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest samozavestnih znakov, ki se nikomur ne podrejajo

Zagotovo ste že naleteli na nekoga, ki se strinja z vsem, kar rečejo drugi. Ki samo kima ter pusti, da ga življenje nosi po svoje. Kajti raje, kot bi izrazil nestrinjanje in tvegal spor ali zamero, molče sledi tistim, ki premorejo veliko samozavesti, se ne bojijo postaviti zase, ostajajo zvesti sebi in se nikomur ne podrejajo.

Slednji so, kot piše Your Tango, največkrat rojeni in določenih astroloških znakih. Se sprašujete v katerih?

Devica

Devica dobro ve, kdo je, kaj zmore in kaj zna. Ona se nikomur ne podreja in ne uklanja, ona zagovarja svoje ideje in stališča.

Včasih kar malo preveč naglas, a tako zagotovo poskrbi, da vsi vsaj slišijo vse, po njenem prepričanju genialne ideje, v katere nikoli ne dvomi.

Oven

Oven živi samo po svojih načelih in prepričanjih. Pozna lastno vrednost in sposobnosti ter z nastopom doseže, da jih spoznajo vsi v njegovi bližini.

Ko oven zagovarja svoje ideje, to počne jasno, glasno ter včasih že kar nesramno. Kajti v svojih očeh ima nesporno prav. Ne glede na to, kaj o njegovih zamislih ter stališčih menijo ostali.

 

Strelec

Včasih malo nori strelec sebe dobro pozna. Tudi sam se zaveda, da njegove ideje, mnenja ter početja neredko mejijo na norost, a se zato prav nič ne obremenjuje.

Kajti zase je popoln in se s tem, kaj o njem mislijo drugi, ne ukvarja. Ne išče potrditev, je samosvoj, ponosen nase in v svojem svetu najboljši ter neprecenljiv.

Lev

Velik ego, kraljevski nastop in prepričanje vase so besede, ki povsem dostojno opišejo nekoga, ki je rojen v tem znamenju. Lev se ne ozira na druge, nikomur se ne uklanja in nikomur ni pripravljen za vsako ceno ugajati.

Ne, on je zvest sebi ter svojim načelom, za katere je prepričan, da so edina prava in vredna spoštovanja.

Škorpijon

Ne samo, da škorpijon sveto verjame v svoje znanje ter sposobnosti, on zna pri tistih, ki se z njim ne strinjajo, zbuditi slabo vest ter jih v končni fazi potegniti na svojo stran.

Živi po sebi lastnih načelih ter pravilih in v svoj krog sprejme le tiste, ki so mu pripravljeni slediti ter se mu podrejati. Za druge v življenju škorpijona preprosto ni prostora.

Bik

Bik bo vsakomur, ki si drzne dvomiti vanj, pokazal roge. Kajti bik nikoli ne dvomi vase. Prepričan v svoje veščine in vrline se ni pripravljen podrejati, brez dlake na jeziku zagovarja svoj prav ter deluje tako, kot se zdi prav njemu.

Dobro se zaveda kdo je in vselej ostaja zvest samo sebi.

Preberite še: Horoskop: Šest nevljudnih astroloških znakov, ki se ne ozirajo na občutke drugih

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest briljantnih astroloških znakov, ki po umskih sposobnostih prekašajo vse ostale


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)