Horoskop: Kateri je najbolj in kateri najmanj priljubljen astrološki znak

Posamične astrološke znake krasijo zanje značilne lastnosti, zaradi katerih so eni v družbi bolj in drugi manj priljubljeni.

1.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kateri je najbolj in kateri najmanj priljubljen astrološki znak

Kako se kaj znajdete v družbi? Sodite med tiste, ki zlahka navezujejo stike, s svojim prihodom ožarijo vse zbrane ali imate občutek, da se vam ljudje najraje izognejo in se pred vami umikajo? Imate celo vojsko ali le ozek krog prijateljev?

Na to, kako priljubljen je nekdo v družbi, vpliva veliko dejavnikov, en od njih je astrološko znamenje, v katerem je rojen. Your tango takole niza lestvico astroloških znamenj od najbolj do najmanj priljubljenega.

Lev

Lev je znan po svoji priljubljenosti. On je vselej prijateljsko razpoložen, prijazen in ljudje ga imajo preprosto radi. Ognjeno znamenje premore vse kvalitete, ki govorijo temu v prid: je atraktivno, optimistično, energično in prijazno.

Najboljše pri njem pa je, da toliko ljubezni in privrženosti, kot mu nekdo nameni, toliko vrne nazaj. Levi so v družbi priljubljeni že od malih nog in kasneje v življenju mnogim predstavljajo vzor ter ideal, h kateremu stremijo drugi.

 Strelec

Rojeni v znamenju strelca so zabavni. Oni uživajo življenje, hkrati premorejo izjemen smisel za humor, so odprti in se ne pustijo omejevati ter izžarevajo veliko pozitivne energije.

Ob vsem tem jih krasi še veliko srce ter so zelo radodarni, zato ni prav nič nenavadnega, da jih imajo drugi radi, saj v njihovi družbi hitreje pozabijo na vse morebitne življenjske tegobe.

Riba

Ribe bi za druge storile vse. Zaradi njihove nesebičnosti jih imajo vsi tako zelo radi. K temu pripomoreta njihova domiselnost in kreativnost, s pomočjo katerih ljudi navdihujejo in jim zagotavljajo pravo spodbudo.

Ribe se razumejo z vsemi. Res je sicer, da se včasih rade malo odmaknejo od družbe in se zaprejo v svoj svet, a ko jih obdobje samote mine in se znova spremenijo v družabne metuljčke, jih družba z veseljem sprejme v svoj krog.

Oven

Težko je ne imeti rad ovna. Kajti rojeni v tem znamenju so avanturistični in radoživi posamezniki, v družbi katerih je vselej vse zabavno.

Drži, da so tekmovalni, a prav njihov tekmovalni duh druge spodbuja, da postajajo vse boljši in boljši. Energija ovna okolico hitro pritegne v njegov krog in vsi bi želeli z njim biti prijatelji.

 

Dvojček

Dvojčki dobro vedo, kako očarati druge. Družabni, klepetavi in sproščeni pripadniki tega znamenja hitro navezujejo stike, nikogar ne obsojajo in vsak se v njihovi družbi počuti poseben ter zanimiv.

Prav tako znajo s svojim smislom za humor hitro pregnati temne oblake in svet je v družbi dvojčkov vedno lepši.

Tehtnica

Tehtnice so všečne in zato priljubljene. Mnenje drugih jim veliko pomeni in zato vse moči uperjajo v to, da bi jih drugi imeli radi, kar je na koncu vsekakor dobro poplačano.

Imeti pisano množico prijateljev je v očeh tehtnice nedvomno pomembno in svoj cilj praviloma brez težav doseže. Tudi s svojim miroljubnim pristopom do vsega. Kajti še ena lastnost, po kateri so tehnice znane je, da se za vsako ceno izogibajo sporom in skušajo vedno najti kompromise, ki bi odgovarjali vsem. Četudi niso osebno vpete v spor.

Vodnar

Vodnarje imajo vsi radi, čeprav se rojeni v tem znaku za priljubljenost sploh ne borijo. Morda se skrivnost njihove popularnosti skriva v dejstvu, da so sproščeni, neobremenjeni in nezadržani ter odprti za drugačnost.

V njihovi družbi je lahko vsak tisto, kar je in se nikomur ni treba pretvarjati. Kajti vodnar najbolj ceni pristnost, odkritost ter poštenost. Zato drugi cenijo vodnarja.

Bik

Biki znajo druge pritegniti v svojo bližino. Oni niso sramežljivi in zadržani, z njimi je enostavno sklepati prijateljstva saj očarajo s svojim nastopom in pojavo.

Ljudje imajo bike radi, a le, dokler se z njimi ne spustijo v spor. Kajti rojeni v tem ozvezdju so znani po svoji trmi in neomajnosti ter le težko, če sploh, sprejemajo kompromise. V bikovem svetu mora biti vse tako, kot si je zamislil sam.

Rak

Saj ne, da raki nimajo prijateljev. Imajo jih, vendar malo. Kajti oni niso naklonjeni širokim množicam ter bežnim odnosom. Veliko raje imajo ena, dva tesna prijatelja, katerima lahko vse zaupajo in se nanju vselej zanašajo.

Intimnost pri rakih igra veliko večjo vlogo, kot priljubljenost, zato se niti ne trudijo, da bi bili dobro zapisani pri širših množicah.

Kozorog

Kozorogi nimajo časa, da bi se ukvarjali s priljubljenostjo. On imajo vedno veliko dela. Imajo prijatelje, drži. A le nekaj res tesnih, praviloma še iz otroštva in se ne trudijo navezovati novih stikov.

Kozorogi so po naravi zadržani in zato v očeh ljudi, ki jih ne poznajo, velikokrat delujejo hladno, celo nenavadno. Vendar se s tem, kakšen vtis pustijo pri ljudeh, ki jih le bežno spoznajo, kozorogi prav nič ne obremenjujejo.

Devica

Device ne poznajo slepomišenja in zavijanja v vato. Diplomatska kariera torej ni najbolj primerna zanje. Device imajo prijatelje, a niso vedno najbolj priljubljene v družbi. So namreč ostre, kritične in brez dlake na jeziku, kar marsikoga odvrne od namere, da bi se družil z njimi.

Vendar devicam za to, da niso najbolj priljubljene, ni prav nič mar. One so pač prepričane, da so najpametnejše ter najsposobnejše in se s tem, kaj drugi mislijo o njih, nikoli ne obremenjujejo.

Škorpijon

Škorpijon prisega na tesne, posebne odnose z nekaj ljudmi in se ne trudi, da bi pridobival široko množico prijateljev. Škorpijon nikogar ne imenuje prijatelj, če res ne čuti, da mu to mesto pripada.

Vse odnose jemlje zelo resno in raje vlaga v nekaj trdnih vezi ter se trudi, da tistih, ki mu veliko pomenijo, ne pušča na cedilu, kot bi imel ob sebi celo množico oseb, ki bi jih lahko razočaral ali bi one razočarali njega.

Preberite še: Horoskop: Teh šest astroloških znakov ima največje srce

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Očitek, ki ga absolutno zavračate (glede na vaš znak)

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)