Horoskop: To si nedvomno zaslužite (glede na vaš znak)

Ovni si zaslužite počitek, levi spoštovanje in tehtnice razvajanje.

20.9.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: To si nedvomno zaslužite (glede na vaš znak)

V sodobni noriji človek prepogosto pozabi na najpomembnejšo osebo v svojem življenju: nase in na malenkosti, ki si jih res zasluži. Kaj pa je tisto, kar bi posamičnim astrološkim znakom najbolj pripomoglo do lepšega življenja? Odgovore prinaša Thouhgt catalog.

Oven

Zaslužite si počtek. Vedno ste v pogonu, nikoli se res ne ustavite in v miru zadihate na polna pljuča. Po vsem tem, kar ste že dosegli in pred vsemi cilji, ki vas še čakajo, si res lahko privoščite pošten odmor.

Bik

Zaslužite si zaključek. Nekoga iz vaše preteklosti nikakor ne zmorete pregnati iz svojih misli, a prav bi bilo, da bi dokončno zaprli eno od poglavji življenja, šli naprej ter neobremenjeno zakorakali v prihodnost.

Dvojček

Čeprav tega včasih ne verjamete, si zaslužite srečo. Iskren nasmeh in iskrice v očeh. Prenehajte si lagati, da ste srečni in storite vse, da bi vas ta občutek resnično povsem prevzel.

Rak

Zaslužite si priznanje. Toliko storite za druge, vaša dejanja pa vse prepogosto ostanejo spregledana. Iskrena zahvala za vse vaše razdajanje je več kot na mestu in s tako preprostim dejanjem bi končno dobili občutek, da vas drugi cenijo tako, kot si zaslužite.

Lev

Zaslužite si spoštovanje. Ljudi, s katerimi se sestajate, ljudi, s katerimi delate, ljudi, ki so vas vzgojili. Zaslužite si spoštovanje vseh, s katerimi snujete tesne ali bolj ohlapne vezi.

Devica

Zaslužite si potrditve. Prenehajte dvomiti vase in se spraševati, če ste res dovolj dobri. Naučite se ceniti in si dovolite ljubiti sebe.

Tehtnica

Zaslužite si razvajanje. Vedno igrate na varne karte, varčujete in se odrekate drobnim malenkostim. Privoščite si kdaj kaj samo zato, ker vam je to v veselje. 

Škorpijon

Zaslužite si ljubezen. Do sebe. Upravičeno ste lahko ponosni na tisto, kar vidite v ogledalu. Lahko ste ponosni nase, kajti ste oseba, ki premore visoko vrednost.

Strelec

Zaslužite si občutek varnosti. Zaslužite si biti ljubljeni. Občutek, da ste v življenju na pravi poti in da je vaš trud poplačan ter nagrajen.

Kozorog

Zaslužite si objem. Iskren, topel objem po napornem dnevu. Objem, ki vam ga nameni nekdo, k vam veliko pomeni in s katerim vam vedno znova pokaže, da je vesel, ker ste v njegovem življenju.

Vodnar

Zaslužite si uresničitev sanj. Zaslužite si poplačilo vašega trdega dela. Ne v denarnem smislu, temveč z vidika občutka, da ste dosegli tisto, kar ste si zadali.

Riba

Zaslužite si pijačo. Priložnost, da se usedete, umirite in sprostite v družbi najboljših prijateljev. Trenutek, v katerem bi izginila vsa napetost, ki vas tako pogosto pesti.

Preberite še: Leta, ko smo najpametnejši in starost, v kateri smo najprivlačnejši

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Ta znamenja imajo največ možnosti za zadetek na loteriji

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)