Horoskop: Izgovor, s katerim si uničujete življenje (glede na vaš znak)

Izgovori so priročni in z njimi hitro upravičimo svoje početje, žal pa prav ti velikokrat stojijo na poti do sreče in uspeha.

20.8.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Izgovor, s katerim si uničujete življenje (glede na vaš znak)

Pravijo, da vsak izgovor pride prav. Vendar vam tisti, h kateremu se največkrat zatekate, najbrž stoji na poti do sreče, upeha in zadovoljstva.

Kateri je izgovor, na katerega bi glede na vaše astrološko znamenje morali pozabiti, na srce polaga Thought catalog.

Oven: Nimam časa

Res je, da se vam vedno nekam mudi in nimate obstanka, vendar bi si za stvari, ki vam veliko pomenijo in za ljudi,  ki v vašem življenju igrajo pomembno vlogo, morali vzeti čas. Brez izgovora, da ste z njim res na tesnem.

Bik: Ni pravi čas

Nehajte že čakati na popoln trenutek za korake, ki bi vas lahko pripeljali do cilja. Kajti ne boste ga dočakali. Če začutite, da je čas za novo delo, za razhod, za osnovanje družine ali za selitev v nov kraj, ne odlašajte več, saj se odlašanje pri vas pogosto zavleče v nedogled.

Dvojček: Preutrujen sem

Prenehajte zavračati povabila prijateljev in prenehajte se izogibati vadbi ter se izgovarjati na utrujenost. Vzpostavite zdrav spalni in prehranjevalni ritem ter telesu tedaj, ko je čas za to, zagotovite dovolj počitka. Tako boste imeli dovolj energije za vse aktivnosti, ki vas čakajo vsak dan.

 

Rak: Spremenil(a) se bo

Kruto dejstvo: če vas pri nekom, pa naj bo to prijatelj ali partner, določene stvari res močno motijo, končajte odnos in ne čakajte, da se bo pod vašim vplivom nekdo spremenil na boljše. Kajti to se žal ne bo zgodilo.

Lev: Tega nočem

V življenju je že tako, da moramo vsi početi tudi stvari, ki nam niso najbolj ljube. Življenje ni vedno pošteno in kar je treba, je treba opraviti. Pa če to hočete ali ne.

Devica: Preveč tvegano je

Tisti, ki si upajo tvegati, uspejo. Res je, da jim včasih tudi spodleti, a če se boste vedno obremenjevali z najslabšim možnim rezultatom, boste vselej ostali na istem mestu, tega pa zagotovo nočete.

Tehtnica: Strah me je

Nič ni narobe s tem, da ste previdni in da se ne spuščate brezglavo v projekte, odnose ali avanture, vendar je prav pretiran strah vaš največji sovražnik v življenju.

Škorpijon: V življenju mi ničesar ne manjka

Super, da ste zadovoljni s svojim življenjem, a zakaj bi vedno ostajali v povprečju, če v sebi dobro veste, da bi lahko malo premaknili meje. V prid sreče in zadovoljstva.

Strelec: Pretežko je

Za tisto, kar v resnici šteje, se je treba malo potruditi.  Včasih je v zadeve treba vložiti malo ali veliko napora. Zato prenehajte tarnati in se izogibati stvarem, ki se vam zdijo nedosegljive ali izven vaših sposobnosti ter sebi dokažite, da zmorete več.

Kozorog: Nisem dovolj dober

Prenehajte dopuščati, da bi vam negotovost ovirala uspeh. Zato se že prijavite na razpis za sanjsko službo, pošljite simpatiji sporočilo ali začnite nov projekt. Kajti v resnici ste dovolj dobri, le sami tega ne dojamete.

Vodnar: Nikoli mi ne bo uspelo

Prenehajte se podcenjevati, prenehajte predvidevati najslabši razplet. Ne razmišljate o porazu, preden sploh poskusite. Dajte si vendar možnost in priložnost.

Riba: Jutri pa res začnem

Ta jutri nikoli ne nastopi. Stvari, ki jih lahko opravite danes, ne prelagajte na jutri. Odlašanje je vaša najvišja ovira do uspeha. Bodite aktivni in produktivni. In to že danes.

Preberite še: Leta, ko smo najpametnejši in starost, v kateri smo najprivlačnejši

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Največje ljubezensko obžalovanje vsakega znaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)