Horoskop: to vam prinaša letošnja jesen (2022)

Bliža se jesen. Preberite si, kaj se v njej obeta vašemu astrološkemu znaku.

31.8.2022 ob 5:32 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: to vam prinaša letošnja jesen (2022)

Vroče poletje se počasi poslavlja, prihaja jesen z novimi pričakovanji, izzivi in obeti. Poglejte, kaj napoveduje vašemu astrološkemu znaku.

Oven

Jesen bo rojenim v tem znaku prinesla malce več težko pričakovane stabilnosti. Zvezde ovnom svetujejo, naj uživajo v njej, hkrati pa naj se veselijo tudi nekaterih sprememb, ki bodo to jesen zgolj pozitivne.

Bik

Jesenski nasvet za bike se glasi: uživajte v trenutku, osredotočite se na tisto, kar počnete in ne obremenjujte se s prihodnostjo ter z njo povezane skrbi pustite za tedaj, ko (če) se bodo zgodile. Nekaterim bikom se obeta selitev ali nova služba, obe spremembi bosta pozitivni.

Dvojček

Letni čas, ki je pred nami, dvojčkom prinaša pozitivne spremembe, edino, kar bo morda povzročalo težave, bo pomanjkanje časa. Da bi se temu izognili, zvezde svetujejo dober načrt in natančen razpored opravil. In še en jesenski bonus za dvojčke: sijajne ideje se bodo porajale kar same od sebe.

Rak

Za rake bo jesen odličen čas za posvečanje psihičnemu zdravju. Zvezdni nasvet: posvetite se otroku v sebi, izražajte čustva in jih ne skušajte zatirati, bodite iskreni in gradite nove odnose v življenju.

Lev

Levom jesen prinaša težko pričakovani počitek. Ko se bodo drugi že zakopali v delo, se levom obeta potovanje v tople kraje. Tudi tistim, ki ostajajo doma, bo jesen prinesla priložnost za odmik od digitalnega sveta in za dneve brez stresa. Vsi pa bodo uživali v plodovih svojega dela.

Devica

Pisani letni čas bo letos za device čas številnih priložnosti, zlasti kar zadeva zasebnega življenja. Vse bo povsem jasno. Res je sicer, da device praviloma vodi razum in ne srce, a za letošnjo jesen jim zvezde svetujejo, naj pokažejo čustva in tako drugim dokažejo, da se jih zavedajo ter se jih ne sramujejo, kar bo dokaz osebnostne rasti.

Tehtnica

Tehtnice bodo izpolnjevale že prej zadane cilje. Najpomembnejše je, da ostanejo mirne in se, tudi, če se bo kaj zalomilo, ne prepustijo negativnim mislim. Zvezde tehtnicam svetujejo, naj ne skrivajo pravega jaza. Svet jih bo v vsakem primeru z navdušenjem sprejel.

Škorpijon

Jesen bo priložnost za učenje kako drugače komunicirati z okolico in za sprejemanje kompromisov. Tako na osebnem kot na poslovnem področju. Škorpijoni bodo končno našli težko pričakovani mir in se naučili sprejemati sebe ter se imeti radi. Jesen bo čas za grajenje in izboljševanje odnosov.

Strelec

Za strelce bo jesen čas učenja in širjenja znanj. Razširili bodo svoja obzorja ter uresničevali zadane cilje. In najpomembnejše pri celotni zgodbi: strelci, ne pozabite na počitek. Ta je vir vaše moči. Imejte popolno zaupanje v svoje odločitve.

Kozorog

Kozorogi bodo v sedmih nebesih in bodo kar pokali od sreče. Astrologi jim priporočajo, naj v začetku sezone izdelajo načrt, s katerim se bodo kot za šalo spoprijemali s poslovnimi nalogami, ljubezen pa bo cvetela sama od sebe.

Vodnar

Vodnarji lahko pričakujejo dobre novice na področju ljubezni. Nekateri se bodo zaročili, drugi začeli novo zvezo, tretji bodo prekinili toksično razmerje, kar bo zagotovilo več pozitivnih čustev.

Riba

Ribam se obeta veliko novih priložnosti pa tudi ovir.  Pri premagovanju teh jim bodo prav prišle v preteklosti nabrane izkušnje. Zvezdni namig: vesolje ima načrt, zaupajte mu.

Povzeto po portalu Sensa.hr

Preberite še: Rekord je 15 sekund: Kako hitro najdete ježka

Morda vas zanima tudi: Kako letni čas rojstva vpliva na vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)