Horoskop: Dva astrološka znaka, ki totalno razvadita otroke

Astrološki znak vpliva tudi na stil vzgoje in starši, rojeni v dveh, so do svojih otrok velikokrat preveč popustljivi.

24.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Dva astrološka znaka, ki totalno razvadita otroke

Nekateri starši bi za svoje otroke storili vse, kar pomeni, da ugodijo vsaki njihovi prošnji in zahtevi, popuščajo na vseh področjih in se neizmerno trudijo za udobje ter ugodje malčkov.

Rezultat: ti so zato velikokrat, milo rečeno, razvajeni. Kateri pa sta znamenji, ki sta preveč popustljivi in totalno razvadita otroke? Izpostavlja ju Pure Wow.

Riba

Občutljive in nežne ribe prisegajo na univerzalno ljubezen ter bi svojim otrokom omogočile in dale vse. So nežni skrbniki, nesebični odrasli, veliko truda uperjajo v dobrobit ljudi, ki jih imajo radi in imajo zato nemalo težav pri uveljavljanju discipline ter postavljanju meja. Riba zelo težko reče ne.

Starši, rojeni v tem znaku, so svojim otrokom vedno na voljo, vselej so jim pripravljeni prisluhniti in jim pomagati, namesto njih reševati težave, pisati domače naloge in goljufati pri šolskih opravičilih.  Za mladež bi premikali meje in so v očeh svojih otrok ter njihovih prijateljev nedvomno super starši.

Ki pa svoje potomce velikokrat preveč razvadijo. To si na določeni točki celo priznajo, a s tem se ne obremenjujejo. Kajti v njihovi naravi je crkljati, ne pa uvajati strogo disciplino.

 

Oven

Oven vselej ostaja mlad po srcu in v stiku s svojim notranjim otrokom. Ko si dete ovna nekaj zaželi, pa naj bo to še tako nemogoče, se v tem znaku rojen starš z njim brez težav poistoveti ter mu seveda ugodi. Za ovna v tem smislu ni ovir. Napihljiv grad za rojstni dan? Zagotovo bo stal na dvorišču. Najboljše kolo? Če ga otrok želi, ga bo dobil.

Ovni so za svoje potomce pripravljeni zapraviti neomejene količine denarja in energije. Praviloma so starši, katerih otroci imajo lahko rožnate lase, obiskujejo jahalne urice in zasebne tečaje slikanja, rojeni v znamenju ovna. Kajti oni pač ne znajo reči ne. Sploh ne svojemu otroku.

Prav tako ne prenesejo, da bi ga omejeval kdo drug. Ne učitelj v šoli in ne druge mame na igrišču. Otrok ovna je, kadar je ob njem starš, nedotakljiv. Rojeni v prvem znamenju zodiaka igrajo po svojih pravilih in pričakujejo, da bodo do tega upravičeni tudi njihovi potomci. Kam to pripelje, pa je že druga zgodba.

Preberite še: Dolgoročni škodljiv vpliv tepeža po ritki

Morda vas zanima tudi: Genialni trik, s katerim je mama pred spanjem umirila hčerki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)