Horoskop: astrološki znaki z največjim srcem

Poglejte, če so med vašimi prijatelji astrološki znaki, ki imajo res veliko srce.

9.1.2022 ob 5:42 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: astrološki znaki z največjim srcem

Srečni smo lahko, če je v našem ožjem ali širšem krogu nekdo, na katerega se lahko v stiski obrnemo, je vedno pripravljen pomagati, nikoli nikogar ne obsoja ter se ob težavah sočloveka ne obrne stran. Za takšne osebe pravimo, da imajo veliko srce. Največkrat pa so, kot piše Thouhtcatalog, rojene v določenih astroloških znakih. Poglejte, katerih.

Rak

Raki so dobro znani po svoji nežni duši in prijaznosti do vseh, zato ni presenečenje, da so se znašli na tej lestvici.

Ljudem, ki rojenih v tem znaku ne poznajo prav dobro, se včasih zdijo kar malo vsiljivi in preobremenjeni z drugimi, a njihova skrb za sočloveka in predanost sta pristni. 

Zanje, ko gre za pomoč ljudem v stiski ali za izkazovanje pozornosti osebam, ki jih imajo radi, preprosto ni meja.

Riba

Ribe so vedno v stiku s čustvi. Svojimi in čustvi drugih. One premorejo neskončno empatije in se zlahka postavijo v kožo sočloveka.

V odnosu z drugimi kažejo veliko razumevanja in skrbnosti. Čeprav včasih težko najdejo načine, s katerimi bi pomagale, na koncu vselej odkrijejo pot. Kajti dokler se zadeve ne uredijo, dokler oseba, ki se ribi zaupa, ne najde miru, je nekdo, rojen v tem znaku, pripravljen ponuditi uho, ramo za tolažbo in roko za konkretno pomoč.

Ne glede na to, v kakšni stiski se je človek, ki se je obrnil na ribo, znašel.

Lev

Dobrohotnost in darežljivost levov je vse prepogosto spregledana lastnost. Veljajo namreč za egocentrike, ki hrepenijo po pozornosti, a v resnici so veliki spodbudniki in vselej stojijo ob strani.

Premorejo izjemen občutek pripadnosti, vselej pomagajo po svojih najboljših močeh in varujejo vse, ki so jim blizu ter jim na takšen način sporočajo, koliko jim dejansko pomenijo.

Oven

Ovne krasita neizmerna energija in pozitivizem, s katerima brez težav okužijo vse okoli sebe. Svoja čustva nosijo na dlani in življenje zajemajo z veliko žlico ter vihravo potujejo skozenj, kar ne pomeni, da se tedaj, ko je nekdo v stiski, obrnejo stran.

Nasprotno. Vedno so v pripravljenosti in takoj, ko ima nekdo težave, zavihajo rokave. Oven se  trudi biti na tekočem glede ljudi, ki so mu blizu in njihove težave jemlje osebno ter jih zato rešuje ali pomaga reševati, kot bi bile njegove.

Devica

Devicam se s tem, ko se jih označuje kot pretirano kritične, hladne in zadržane, dela krivico. Kajti pri tem se vse prevečkrat spregleda dejstvo, da imajo mehko in veliko srce.

Vedno se trudijo zaščititi sebe in ljudi, ki jih imajo rade, prav tako vedno pomagajo pomoči potrebnim. Pa naj bodo to njihovi znanci ali popolni tujci.

One dejansko drugim privoščijo le vse najboljše in nikoli ne kritizirajo z namenom, da bi koga prizadele ali poniževale temveč le zato, ker menijo, da kritika lahko pomaga do nečesa boljšega.

Kozorog

Kozorogi tako kot device velikokrat veljajo za hladne, zadržane in nedostopne. Res je, da niso impulzivni in da svojih čustev ne obešajo na veliko zvon, a je kljub temu treba priznati, da imajo mehko dušo ter dobro srce.

Vedno imajo na voljo praktične rešitve za stiske in dileme, nesebično skrbijo za ljudi, ki jih imajo radi in nudijo neskončno podpore ter razumevanja.

Na kozoroga se je vselej mogoče zanašati. Res je, da ni pretirano čustven, a je zagotovo dober prijatelj, ki nikoli ne razočara.

Preberite še: To bo tvoj najsrečnejši dan v letu 2022, glede na to, kaj si po horoskopu

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Sedem vrlin vsakega astrološkega znaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)