Horoskop: Trije astrološki znaki, ki lahko spremenijo svet

Med astrološkimi znaki so trije najbolj zaslužni za velike in opazne spremembe na globalni ravni.

22.12.2021 ob 5:05 | Foto: Julia Gerasina/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije astrološki znaki, ki lahko spremenijo svet

So vztrajni, domiselni, ne bojijo se tvegati, nočejo se za vsako ceno prilagajati, ni jih strah izstopati in ne pristajajo na povprečje. Vse to so lastnosti, ki so skupne trem astrološkim znakom, katerim je usojeno spreminjati svet. Kateri trije so to? Odgovarja 24sata.hr.

Oven

Znak, ki mu je prirojeno motivirati druge. In to ne zgolj z besedami, temveč tudi z dejanji. Ko se oven odločil, da bo nekaj storil, ga nič ne more ustaviti.

Ne priznava ovir, zanj ni nič pretežko, obup ne pride v poštev in ve, da se spremembe ne zgodijo kar same od sebe. Akcija je njegovo drugo ime. Prav ta akcija pripomore k temu, da pomaga spreminjati svet. Kajti z vodstvenimi sposobnostmi v svoje ideale zlahka prepriča množice, ki mu brez besed sledijo.

Devica

Device so najbolj znane po svojem analitičnem umu. Res je, da niso tako zaletave in vihrave kot ovni, a one vidijo daleč v prihodnost in se zavedajo vsega, kar ta prinaša. Tudi težav, katerih nikoli ne ignorirajo. Nasprotno, nanje so vselej pripravljene in znajo najti rešitve zanje.

Zapreke, ki se pojavljajo na poti, devica premaguje premišljeno, a vztrajno in njen trud je na koncu vselej poplačan.

S svojimi veščinami vero v boljšo prihodnost prenese na vse, ki so ji blizu. Ter jih na subtilen način pripravi do tega, da v želji po boljšem življenju skupaj z njo zavihajo rokave in stopijo v akcijo.

Vodnar

Če je nekomu namenjeno svet spreminjati na globalnem nivoju, potem je to nedvomno vodnar. Njegova inteligenca, domiselnost in sposobnost gledati izza meja poznanega tvorijo idealno kombinacijo, ki obljublja neverjetne izume ter inovacije, ti na koncu marsikaj olajšajo vsem ali vsaj večini.

Rojeni v tem znaku se brez strahu soočajo s težavami, zanje ni nič nepremagljivega. Na tisto, kar jim prekriža pot, pogledajo z vseh zornih kotov, nato pa se podajo na delo in ne odnehajo, dokler ne zaključijo.

Koliko truda, moči in energije bodo za to porabili, je zanje povsem postranskega pomena.

Preberite še: Horoskop: Srečna števila za vsako znamenje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki jim leto 2022 napoveduje finančni uspeh


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)