Horoskop: Astrološki znaki, ki se najtežje zaljubijo

Rojeni v nekaterih astroloških znakih so, ko gre za srčne zadeve, na moč previdni.

1.11.2020 ob 7:25 | Foto: Manuel Tauber-Romieri/GettyImages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki se najtežje zaljubijo

Nekateri se zaljubijo hitro ter brez zadržkov in večjih pomislekov podarijo srce. Drugi so previdnejši in dolgo oklevajo, preden se nekomu resnično prepustijo ter predajo. To, kako hitro se nekdo zaljubi, je odvisno tudi od njegovega astrološkega znaka. Nizamo znamenja, ki se najdlje upirajo toku ljubezni.

Kozorog

Saj ne, da so kozorogi proti resnim in dolgim zvezam. Ravno nasprotno. Vendar so, ko gre za podarjanje srca, zadeve malo zapletene. Rojeni v znamenju kozoroga so vedno predani svojim ciljem in raje, kot čustvom, sledijo razumu ter v mislih premlevajo različne scenarije.

Največkrat v smislu: kaj bi lahko šlo narobe. Kadar se zaljubijo so previdni, saj energije in časa nočejo vlagati v nekaj, kar morda nima prihodnosti, oziroma je ta nejasna. In ker v ljubezni ni pravil ter zagotovil, se ji ne prepustijo prav zlahka.

Devica

Tako kot druga zemeljska znamenja, se tudi device stežka povsem prepustijo čustvom. One imajo vedno načrt, ki je izdelan na podlagi zbranih informaciji in natančnih analiz, one se spuščajo v projekte, pri katerih je pot jasno začrtana in je na koncu pričakovani cilj, delujejo na podlagi razuma in hočejo nadzor nad svojim življenjem.

Ko v igro stopi ljubezen, je težko ohranjati zadeve pod nadzorom. Kajti ta je nepredvidljiva, dejanja sočloveka prav tako. Ljubezen je malo kaotična in zmedena. Bi se bila devica pripravljena soočiti z nečim takšnim? Zagotovo ne prav zlahka.

 

Škorpijon

Škorpijoni nimajo nič proti zaljubljenosti ali zvezi. V oboje vlagajo neizmerno veliko strasti, predanosti in intuitivnosti. Oni resnično lahko veliko dajo. So pa dokaj previdni in sumničavi, ki gre za občutke drugih.

Rojeni v tem znamenju bi brezpogojno ljubili in z veseljem drugim zaupali svoja čustva, a menijo, da je pokazati ranljivost ter mehko plat preveč tvegano. Zato so, ko gre za odpiranje srca previdni in včasih tveganje vidijo tudi tam, kjer ga ni, kar pa pomeni, da se zlepa ne prepustijo toplim čustvom.

Vodnar

Vodnarja spremlja sloves posameznika, ki ne premore prav veliko čustev, zato je velikokrat videti, da se v zvezi ni spodoben povsem predati.

Vendar je to daleč od resnice. Kajti čeprav drži, da čustev ne nosi na dlani, ni imun na zaljubljenost, je pa res, da srca ne bi podarili kar vsakomur. Vodnar se lahko resnično prepusti le nekomu, ob katerem se počuti povsem razumljen in sprejet.

Tudi, ko takšno osebo sreča, težko razkrije svoje občutke. Ni nemogoče, da bi se vodnar zaljubil, je pa res da je navada železna srajca in da je tista na rojenih v tem znamenju, posebej tesna.

Bik

Biki hrepenijo po resni in dolgi zvezi, kar pa ne pomeni, da se brez težav in hitro zaljubijo. On dobro vedo, kaj bi radi in se hočejo za vsako ceno prepričati, da je oseba, ki ukrade njihovo pozornost, res vredna časa ter energije.

Dokler ne dobijo številnih potrditev in zagotovil, ne razmišljajo o naslednjih korakih, ne glede na to, kako močna čustva jih prevzemajo ob srečanjih.

Povzeto po Thouhtcatalog

Preberite še: Pet poti, da bo naslednja ljubezen res prava

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pari astroloških znakov, katerih razmerja so obsojena na propad


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)