Oktobrski seksi horoskop (za vse astro znake!)

Zaradi vpliva planetov se na seksualnem področju oktobra vsem znakom obeta pestro dogajanje.

8.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Oktobrski seksi horoskop (za vse astro znake!)

Od drugega pa vse do 27. oktobra se romantična in zapeljiva Venera nahaja v znamenju device, kar na seksualnem področju napoveduje pestro dogajanje za vse astrološke znake. Kaj natančno lahko pričakujejo, pa napoveduje Miss7.

Oven

Dragi ovni, razmerja temeljijo na dajanju in sprejemanju in ta mesec vam bo končno postalo kristalno jasno, koliko vi v razmerju dajate in koliko sprejemate. Če ste tisti, ki v zvezo vlaga več, kot od nje dobi, je skrajni čas, da se postavite zase.

Za začetek se povežete sami s seboj. Venera v devici vam govori, da ljubezen usmerite proti sebi. Preuredite svojo omaro, začnite z novo rutino nege kože, meditirajte, pišite dnevnik, začnite se prehranjevati bolj zdravo. Zdrave navade, ki jim boste začeli slediti sedaj, bodo imele v prihodnosti na vas velik vpliv.

Bik

Venera je vaš vladajoči planet. Trenutno se nahaja v devici in ožarja vašo peto hišo, ki je zaslužna za romantiko, seks in zabavo, zato je dogajanje pri vas pestro na vseh področjih: seks je fantastičen, ljubezen med vami in partnerjem cveti in vsi vama zavidajo, pogosto ste obdani s prijatelji, skratka, vse teče kot namazano.

Če ste samski, so dnevi pred vami idealni za iskanje sorodne duše, če pa vam ta ideja trenutno ne diši, uživajte v občutku seksapila, ki ga izžarevate in ga pogumno izkoristite zgolj za spogledovanje ter krepitev samozavesti.

Dvojček

Razvedrite se in vzemite stvari v svoje roke. Venera v devici je res sproščena, vi pa se nahajate v obdobju, ko morate malo popaziti na vašo zvezo. Prihajate v čas, v katerem manjši ali večji spori niso izvzeti, prav tako se boste lahko ujeli v rutino, ki vam res ni pisana na kožo.

Poskrbite, da bodo zadeve med rjuhami pestre, poskusite kakšne nove poze, razmislite o izboljšavah, ki bi lahko med vas in vašega partnerja prinesle veliko zadovoljstva in sreče.

 

Rak

Raki ste, kar zadeva snovanja zvez, dokaj izbirčni. Za tiste, ki ste že dolgo v ljubezenskem razmerju, je oktober čas za resne pogovore glede prihodnosti, želja, možnostih in sanjah.

Za samske ali vse, ki ste v novi zvezi, je to idealni čas, da sramežljivost potisnete ob stran in pokažete svoj pravi jaz. Pozabite na popolne partnerje, poiščite nekoga, ki vas zna zabavati, nasmejati, je dober do vas in uživajte v njegovi družbi.

Lev

Venera je planet ljubezni, užitka in lepote, vi pa jo doživljate nekoliko drugače, saj vam povzroča težave z denarjem.

Kajti prav romantični in zasanjan planet je odgovoren, da vaša trenutna finančna situacija ni najboljša. Čeprav verjetno ne boste prav jutri zadeli na loteriji ali dobili povišice na delu, nikar ne izgubite upanja. Dokler pa se zadeve ne obrnejo na boljše, bodite varčnejši, da boste konec tega ali v začetku naslednjega meseca srčnega izbranca (ali izbranko) končno lahko peljali na romantično večerjo.

Devica

Ta mesec je za vas preprosto fantastičen. Postali ste magnet za vse, oglasili se vam bodo stari prijatelji, nekdanje ljubezni, vsekakor ne pozabite na igre na srečo, kajti oktobra ne samo, da ste pri volji za zabavo, na vas se bo dobesedno lepil tudi denar.

Venera v vašem znamenju je idealna, da se sprostite, uživate v vsem, kar prinaša druženje z ljubeznijo in prijatelji ter da z velikim srpom žanjete sadove truda, dela ali sreče.

Tehtnica

Tedni, ki so pred vami, bodo za vas predstavljali velik izziv. Samske tehtnice, ljubezen ne bo prišla sama od sebe. Treba bo nekaj storiti, da bi jo končno srečali: pojdite na zmenke, prijavite se na stran za spoznavanje in se znebite prtljage preteklih zvez. Spoznavajte nove ljudi, razširite obzorja.

Za tehtnice v zvezi pa velja sledeče: pazite, da se nekdanja ljubezen ne bi vrnila v vaše življenje. Strasten plamen nekdanje zveze bi lahko škodoval vašemu trenutnemu odnosu, zato previdno, da se ne boste opekli.

Škorpijon

Če ste po horoskopu škorpijon, je oktober idealen mesec za spoznavanje novih ljudi. Ker ste ta mesec posebej odprti in družabni, to ne bo težava. Res je, da bo večina novih stikov zgolj prijateljskih, a nikar ne izgubite upanja.

Tudi čas za ljubezen in romantiko bo nastopil in ko boste našli nekoga, s katerim se bosta ujela, boste takoj vedeli, da je to prava stvar. Škorpijoni, ki ste v zvezi morate vedeti, da je treba včasih paziti tudi na druge in ne le nase. Pozabite na sebičnost, oktobra zanjo ni pravi čas.

Strelec

Venera je, kot že rečeno, planet ljubezni in tudi denarja. Prav na finančno plat se morate oktobra osredotočiti tudi vi. Če na delu vse teče gladko je čas, da nadrejenega poprosite za povišico ali drugačne ugodnosti.

 Zlasti, če ne opazi vašega doprinosa k podjetju. To je ključen trenutek za vašo poklicno pot, zato nikar ne zamudite priložnosti in se postavite zase.

Kozorog

Oktober je čas za eksperimentiranje v postelji. Če ste samski ali v zvezi, to je obdobje leta, v katerem se morate osredotočiti na svoje sanje, se sprostiti in pozabiti na sramežljivosti ter zadržanost. Zlasti, kar zadeva seksualnosti.

Ne zanemarite družabnih omrežji, saj bi prav preko njih lahko odbili zanimivo ponudbo za srečanje z nekdanjim znancem ali celo z nekom, ki je opazil vašo zavidljivo lepoto ter privlačnost.

Vodnar

Venera v devici pri vas vpliva na najboljše v ljubezni, torej na intimo, ki jo tudi sami najbolj cenite.

Hrepenite po globoki, čustveni zvezi, v kateri se partnerja dopolnjujeta in drug drugega spodbujata k novim stvarem, avanturam ter napredku. Izkoristite ta čas, da bi se znova zbližali z življenjskim sopotnikom. Čustveno intenziven oktober je kot nalašč, da se povežeta v mislih in željah.

Riba

Oktober je idealen čas, da se osredotočite na ljubezen svojega življenja ter storite vse, da bi še izboljšali vajino vezo. Poskusite nekaj novega, drugačnega, zanimivega in privlačnega za oba.

Če ste še samski in ljubezen ni vaša prioriteta, izkoristite energijo ter jo usmerite v družabno življenje. Obdajte se s prijatelji, snujte nove odnose, podajte se na izlet, uživajte v družabnih igrah, zaupajte ljudem, ki vas imajo radi. Zazrite se v prihodnost, začnite že končno zaupati samemu sebi in dejstvu, da ste priljubljeni med prijatelji.

Preberite še: Horoskop: Kateri je najbolj in kateri najmanj priljubljen astrološki znak

Morda vas zanima tudi: Spoznajte egipčanski horoskop in kaj ta odkriva o vas


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)