Horoskop: Astrološki znaki, s katerimi bo zakon popoln

Očitno je uspeh v zakonu ali razmerju pogojen tudi z astrološkim znakom.

7.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Astrološki znaki, s katerimi bo zakon popoln

Veliko je dejavnikov, ki vplivajo na srečo v zakonu ali razmerju in vsak par mora poiskati tiste, ki so zanj najboljši.

A medtem ko je na nekatere mogoče vplivati, so drugi, lahko bi rekli, položeni v zibelko. Kajti pri sreči v zakonu veliko vlogo igra tudi datum rojstva oziroma astrološko znamenje.

Katerim je najpogosteje dano zgraditi uspešen in trden odnos, razkriva Miss7.

Bik: Dolgo izbira, a ko izbere, je to to

Bikom vlada Venera, planet ljubezni. Zato misel na zakon pri njih ne vzbuja nobene bojazni. Nasprotno, oni se ga veselijo in so se v njem pripravljeni neskončno razdajati z vseh vidikov.

Res je sicer, da se jim vanj ne mudi, kajti premišljeni biki počasi tehtajo, komu se povsem predati in dolgo razmišljajo, komu podariti srce. Šele, ko so res prepričani, da so našli pravo osebo, so pripravljeni na odločilni korak in ko ga storijo, zanje ni več poti nazaj.

Stabilno razmerje, družina in topel dom so za rojene v znamenju bika neprecenljive vrednote, predstavljajo jim najvišji ideal ter so vse moči pripravljeni vlagati v to, da bi ga dosegli in tudi zadržali.

Rak: Partnerja se nikoli ne naveliča

Na raka najbolj vpliva Mesec, kar pomeni, da rojeni v tem znamenju čustva vselej postavljajo pred fizične kvalitete razmerja.

 

Raki so po naravi nežni, skrbni, premorejo ogromno spoštovanja, razumevanja in v življenju vselej hrepenijo po trdni, stabilni in dolgi zvezi. Bežna razmerja za zabavo pri njih ne pridejo v poštev in z dejstvom, da zakon vendarle omejuje njihovo svobodo, nimajo nikakršnih težav.

Rojeni v tem znamenju bi storili vse, da bi se njihov partner ob njih vselej počutil sprejeto, prijetno in ljubljeno. V zameno za to ne pričakujejo ničesar, oni se nesebično razdajajo in prav v nesebični ter skrbni naravi tiči uspeh njihovega zakona.

Lev: Edino ognjeno znamenje, ki je predano zakonu

Za razliko od ovna in strelca, katerih element je prav tako ogenj, je lev edini iz te skupine, ki mu praviloma uspe osnovati trden ter stabilen zakon. Njemu vlada Sonce in je predan razmerju ter se na vsaki točki trudi, da bi to peljalo po najboljši poti.

V resnici v zakonu ne pričakuje veliko, ne gre pa brez vsakodnevnega izkazovanja ljubezni, zvestobe ter seveda občudovanja ponosnega kralja živali. Ob partnerju, ki mu je vse to spodoben ter pripravljen dati, lev dobesedno cveti in nikoli ne razmišlja o tem, da bi iz zveze ali zakona pobegnil.

Riba: Šele v zakonu občuti varnost

Tudi ribam, tako kot levu, vlada Sonce, a te za razliko od ponosnega znamenja niso tako samozavestne in neodvisne. One se dobesedno napajajo iz partnerjeve pozornosti ter bližine, zakon pa jim zagotavlja varno zavetje in zatočišče pred velikokrat krutim zunanjim svetom.

Kadar zaplujejo vanj bi storile vse, da bi ga zadržale in so se, čeprav praviloma delujejo pasivno in prepuščene toku, zanj pripravljene boriti ter storiti vse, da bi trajal vse življenje.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki jih je najtežje osvojiti

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Besede, ki jih posamični astrološki znaki ne prenesejo


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)