Horoskop: Astrološki znaki, ki le stežka prosijo za pomoč

Nekateri astrološki znaki težko priznajo, da nečesa ne zmorejo sami, še težje pa prosijo za pomoč.

22.8.2021 ob 5:20 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki le stežka prosijo za pomoč

Nekateri so preponosni, nekateri preveč sramežljivi, oboji pa le težko prosijo za pomoč. Ne glede na to, kako krvavo jo potrebujejo.

Kateri astrološki znaki slovijo po tem? Takole jih izpostavlja Thouhgtcatalog.

Rak

Rak praviloma skrbi za druge in velikokrat pozabi nase. Ceni občutek, da je ljudem, ki so mu blizu, vedno na voljo in razpolago, saj jim tudi s tem, ko jim priskoči na pomoč, sporoča, da jih ima rad.

Kaj pa, ko gre zanj? Nikomur noče biti v breme in vztraja, da je z njim vse v najlepšem redu in da bo zmogel brez pomoči, čeprav v sebi dobro ve, da to včasih ne drži.

Riba

K ribam se ljudje radi zatekajo. Ko potrebujejo nasvet ali konkretno pomoč. Kajti večini je povsem jasno, da je riba vedno pripravljena pomagati. Tako ali drugače.

Težava nastane, kadar nekdo, ki je rojen v tem znaku, potrebuje pomoč. Kajti v tem primeru domala nikoli ne prosi zanjo. Nekako tako kot rak namreč drugih s svojimi stiskami in težavami noče obremenjevati.

Škorpijon

Kaj bi škorpijon storil za ljudi, ki jih ima rad? Absolutno vse. Kaj pa, ko je zadeva obratna? Običajno ve, kaj potrebuje in s čim bi mu nekdo lahko pomagal.

Vendar raje, kot bi za pomoč prosil čaka, da bodo drugi sami prepoznali, da je v stiki in ugotovijo, s čim bi mu lahko ustregli. Odkrita prošnja pri njemu ne pride v poštev.

Devica

Devica se zaveda, da vsak včasih potrebuje malo pomoči. In v resnici nima težav povedati, kaj ji leži na duši in kako bi ji nekdo lahko pomagal.

A verjame, da ni nihče dolžan skrbeti za druge in da mora ter zmore zase poskrbeti sama. Zato s konkretnimi besedami res ne bi nikogar prosila, naj ji priskoči na pomoč.

Kozorog

Po naravi neodvsen in samostojen, zato ni nobeno presenečenje, da se drugi radi zatekajo k njemu.

Prav tako ni presenečenje, da se on za nobeno ceno ne bi zatekal k drugim. Prepričan je namreč, da zna in zmore vse sam. Če je temu res tako, pa je že druga zgodba.

Tehtnica

Po najboljših močeh se trudi drugim zagotoviti udobje in ugodje. Verjame, da ima vsak pravico biti slišan in upoštevan, nekoliko drugače je, ko gre zanjo osebno.

Noče namreč tvegati, da bi s svojimi željami in potrebami koga zasenčila ali jim, bog ne daj, prekrižala načrte. Raje molči in počaka, da se tudi zanjo zadeve postavijo na svoje mesto.

Preberite še: Horoskop: Najbolj tekmovalni astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najbolj lačni astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)