Horoskop: 4 znaki, ki v postelji na prvo mesto postavljajo užitek partnerja

Rojeni v nekaterih astroloških znakih užitek partnerja vedno postavijo na prvo mesto.

10.5.2022 ob 5:14 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 4 znaki, ki v postelji na prvo mesto postavljajo užitek partnerja

Ko gre za zagotavljanje seksualnega užitka, niso pomembni le libido in tehnike, temveč veliko vlogo pri celotni zgodbi igra posvečanje pozornosti partnerju, natančneje njegovemu užitku.

Nekateri astrološki znaki imajo to vedno v mislih in med seksom največ pozornosti namenjajo ljubimcu oziroma ljubimki. Kateri se lahko pohvalijo s tem, odkriva Pink Villa.

1 Oven

Eno od treh ognjenih znamenj je strasten, nepotrpežljiv ter impulziven oven, ki se, ko gre za seks, vedno trudi, da bi partnerju zagotovil najboljše in največ. On dobro ve, kaj in kako početi med rjuhami.

Res je, da je predigra pri njem včasih malo zapostavljena, a ob nadaljevanju se na to pomanjkljivost hitro pozabi. Kajti oven zna in hoče očarati. Tudi tako, da vselej pričara orgazem človeku, ki je v njegovem objemu.

2 Bik

Biki zagotavljajo strastne in nepozabne trenutke. Nekdo, ki je rojen v tem znaku, ceni telesne užitke in jim pripisuje velik pomen, hkrati je darežljiv, sočuten ter vselej misli na druge. In to je kombinacija, zaradi katere v postelji nikoli ne razočara.

Res se potrudi, da partner res uživa, s tem, ko uživa on, pa najbolj uživa tudi sam.

3 Tehtnica

Tehnicam vlada Venera, planet ljubezni, užitka, seksa in lepote. Ni torej čudno, da rojeni v tem znaku posedujejo lastnosti in vrline, ki v postelji prinesejo največje užitke ljubimcu ali ljubimki. Tehtnica je nežna in hkrati ravno prav groba, je romantična, predana in očarljiva.

Ob tem je ni strah premikati meja, kar je še en plus z vidika dobre seksualne izkušnje.

4 Škorpijon

To znamenje je na tej lestvici zagotovo pričakovano. Škorpijoni premorejo erotični naboj, ki ga znajo dobro izkoristiti. Tudi ljubimcu ali ljubimki v prid. Oni poznajo nešteto načinov in prijemov za zagotavljanje zadovoljstva, uživajo v seksu ter hočejo užitke deliti.

Zato vselej poskrbijo, da njihov partner doživi vrhunec, ki ga ponese v druge dimenzije.

Preberite še: Najboljši ljubimci horoskopa: Znaki, ki v postelji nikoli ne razočarajo

Morda vas zanima tudi: Kakšen ljubimec ste glede na mesec rojstva


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)