Horoskop: 3 angelski astrološki znaki

Rojeni v nekaterih astroloških znaki premorejo neskončno dobrote in sočutja.

15.3.2022 ob 6:10 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: 3 angelski astrološki znaki

Med vsemi dvanajstimi astrološkimi znaki so trije, v katerih rojeni so vselej pripravljeni pomagati človeku v stiski.

Oni nikoli ne obrnejo hrbta ter ob vsaki priložnosti ponudijo podporo, razumevanje ali konkretno pomoč. Kdo pa so ti trije, lahko bi rekli kar angelski znaki? Takole jih razkriva portal 24 sata.hr.

Lev

Ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdejo, levi nikoli ne sprejemajo prenagljenih odločitev. Vedno so pozorni do ljudi, jih nikoli prehitro ne sodijo ter zato ne prizadenejo z besedami ali dejanji.

Hkrati so levi vselej pripravljeni pomagati in razumeti. Zato veljajo za najboljše in najzvestejše prijatelje. To so osebe, ki poslušajo in pomagajo v težkih trenutkih ter bi storile vse, da bi nekomu, ki je v stiski, olajšale zadeve.

Rak

Raki slovijo po sočutni naravi. Oni skušajo razumeti vse in vsakogar, oni ne obsojajo drugače mislečih ter vedno najprej pomislijo na druge, šele nato nase.

Kadar nekdo potrebuje pomoč, mu je rak ne bo odrekel. On bo pomagal ne glede to, kakšne posledice bo njegova pomoč imela zanj osebno. Roko ponudi prijateljem in popolnim tujcem, čeprav zato zapravlja prosti čas ali na stran potisne svoje obveznosti. Takšen pač je in v pomoči drugim, predvsem pa v rezultatih tega, najbolj uživa.

Devica

Devica ve, kdaj nameniti topel nasmeh, kdaj dati dober nasvet in kdaj stopiti v akcijo, s katero bi pomagala nekomu, ki ne zmore sam. Če imate v svojem krogu devico, vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

Z njo se lahko pogovorite o vsem, ji zaupate najbolj skrite težave in se zanesete nanjo, kadar jo prosite za pomoč. Včasih je že sam pogovor z njo dovolj, da odpihne temne oblake. Če to ne zaleže, ima devica vselej pripravljeno tudi skrito orožje v obliki konkretnih dejanj.

Preberite še:  Japonski horoskop: katero je vaše znamenje in kaj je značilno zanj

Morda vas zanimna tudi: Horoskop: idealna služba za vaše znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)