Horoskop: Tem 3 znakom bo mesec maj v ljubezni prinesel največ sreče

Meseca maja bodo rojeni v nekaterih astroloških znakih deležni prav posebne sreče.

5.5.2022 ob 9:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Tem 3 znakom bo mesec maj v ljubezni prinesel največ sreče

Maj je že pregovorno mesec ljubezni. Nekaj je na njem, kar spodbuja pozitivno energijo, dobro počutje, optimizem in veselje, s tem je odprtih tudi več poti do srečne ljubezni.

Skratka, mesec maj veliko možnosti za spoznavane sorodne duše ali za poglabljanje že obstoječega intimnega odnosa, nudi vsem, letošnji pa s področja čustvenih zadev največ sreče napoveduje trem astrološkim znakom. Katerim, razkriva Your Tango.

Bik

Rojstnodnevno obdobje vas s pozitivno energijo navdaja ves mesec. Vznemirjenje in zabava vas spremljata že od konca aprila in se bo nadaljevalo vse ko konca maja. Od desetega vam bo sicer štrene nekoliko mešal retrogradni Merkur, ki pa bo bolj, kot na ljubezen vplival na denar. Zato previdno z njim.

Na družabnem področju se vam obeta veliko zabave. Ta za vas pomeni preživljanje časa z ljudmi, ki jih imate radi. Ne zgolj v romantičnem smislu, čeprav bo ta prav letošnjega maja stopil v ospredje.  Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo prosil za roko, za kar obstaja velika verjetnost. Kot tudi za povabilo na romantično potovanje v dvoje.

Morda se tega sploh še ne zavedate povsem, a ob sebi imate človeka, ki je vedno pripravljen storiti domala vse, vas podpirati in vam pomagati. In le kdo bi zavrnil nekoga, pri katerem je vse to v paketu z ljubeznijo.

Vi bi radi imeli vse in letošnjega maja boste vse lahko tudi dobili.

Biki, ki ste že zapluli v zakon, se lahko veselite mirnega obdobja, tudi pri vas romantično potovanje ni izključeno, a že doma boste okušali sadove svoje ljubezni. Še samski pa: odprite oči. Kaj lahko je nekdo, ki si zasluži srce, tik ob vas, kar se bo pokazalo ta mesec.

Skratka, maj bo za bike cvetoč. Najbolj po vaši zaslugi, saj ste v preteklosti pridno delali na sebi ter ste postali oseba, ki si res zasluži vso ljubezen in spoštovanje tega sveta.

Dvojček

Ko gre za ljubezen, ste pravi profesionalni dvomljivec in ste zato, ko vas končno ujame brezpogojna sreča, toliko bolj vzhičeni in zadovoljni.

Maj leta 2022 vas s tega vidika ne bo razočaral in v njem boste spoznali, da ste tudi dvojčki lahko neskončno srečni.

Zaradi gibanja Merkurja skozi vaše znamenje in dogajanj z Venero se boste primorani sicer poglobiti vase in iskati odgovore na mnoga eksistencialna vprašanja, ko boste zadeve razčistili, pa boste dojeli, kaj življenju šteje največ: razdajanje ter tudi sprejemanje ljubezni v odnosu z nekom posebnim.

Dojeli boste, da si zaslužite ljubezen. Pa naj bo ta nova ali tista, že ustaljena. V vsakem primeru bo to čustvo maja pri vas cvetelo in znali boste uživati v njem. Končno se boste namreč brezskrbno prepustili občutkom, ki ste se jim nekdaj zaradi dvoma in nezaupanja tako zavzeto upirali.

Rak

Raki morda sploh niste pričakovali, da se boste znašli v družbi maja najbolj srečnih znakov. Zadnje čase vam ljubezen namreč ni bila najbolj naklonjena in domala sprijaznili ste se z dejstvom, da boste živeli čudovito življenje, vendar samski.

Prav je, da znate sprejemati in opravičevati dejstva, a vendar naj vas takšno razmišljanje ne omejuje pri iskanju novih možnosti. Meseca maja zato samski, pokukajte izza meja poznanega, drznite si tvegati in v svoje življenje spustiti ljubezen.

Nekdo je vašem življenju, na katerega nikoli niste gledali skozi rožnata očala, je zvest, predan, prijazen in srčen, kljub temu pa o njem nikoli niste razmišljali kot o človeku, ki bi mu lahko podarili srce.

To se bo letošnjega maja, ko bo storil nekaj presenetljivega in spektakularnega, spremenilo in zamajal vam bo tla pod nogami.

Dejanje sicer ne bo povezano z vami, zato ne boste dobili občutka, da je vse skupaj predstava, s katero bi vas očaral. Prav zato boste na to osebo začeli gledati povsem drugače, drugačen pogled bo odprl vrata ljubezni, ki je res niste pričakovali.

Preberite še: Ko sva se poročila, je nisem ljubil (resnična izpoved)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: znaki, ki najpogosteje uživajo v popolnih zvezah


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)