Pet oseb, ki vam lahko pomagajo do uspeha

Jih imate ob sebi?

19.3.2018 ob 9:20

doUspeha_ThinkstockPhotos-482533660.jpg

Vsak od nas ima sanje ter cilje, ki jih želi izpolniti in doseči. Na osebnem ali na kariernem področju. Če ne jutri, pa čez nekaj let. Seveda brez truda ne bo šlo. A ne samo lastna iniciativa, pomembni so tudi ljudje, ki jih imate ob sebi. Če vas obdaja sledečih pet, bo vse skupaj veliko lažje.

Zaupnik

Da bi uresničili svoje želje in dosegli cilje, morate ob sebi imeti nekoga, s katerim lahko delite ideje, nekoga, ki nanje gleda s povsem drugačnega vidika, nekoga, ob katerem lahko pridete do novih zamisli in mu zaupate tiste, ki so se vam že porajale. Kot pišejo na portalu Miss7, je zaupnik človek, ki vam pomaga izkoristiti ves kreativni potencial, pa naj gre za poslovno idejo, program vadbe ali za preurejanje stanovanja.

Sponzor

To je oseba, ki vam bolj, kot finančno in materialno, zagotavlja duhovno podporo ter vam namenja svoj čas. Če imate srečo in imate ob sebi takšnega človeka, boste veliko močnejši in zato uspešnejši.

Kritik

Včasih ste polni elana in ta vas lahko malo zanese. Zato je pomembno, da imate ob sebi nekoga, ki vas v pravem trenutku postavi na trdna tla in vas opozori na morebitne neprijetne posledice odločitev. Vseeno je, ali je mama, sestra, prijateljica ali fant, konstruktivna kritika je vedno dobrodošla in včasih še kako potrebna.

Ravnodušnež

Kdaj pa kdaj si je preprosto treba vzeti predah. Zato je dobro ob sebi imeti osebo, ki ni vključena v vaše sanje. Še več, sploh je ne zanimajo. Zato tedaj, ko sta skupaj, razpredata o globalnem segrevanju ali o smislu življenja in ne o projektu, ki vas sicer polno zaposluje. Ob njej lahko odmislite načrte za prihodnost in samo uživate. Tu in zdaj.

Navijač

Še ena pomemben člen: tisti, ki vas vedno podpira, vas spodbuja, ko se zalomi in vam daja upanje, ko ga sami izgubite. Nekdo, ki verjame v vas tudi v trenutkih, ko sami dvomite in je sposoben iz vas izvleči zadnji atom energije tedaj, ko bi vi najraje vse skupaj poslali k vragu.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

EZtwins: Enej in Žiga Jurečič, dvojčka, ki sta iz plesa naredila kariero

Osem razlogov za mastne lase, ki jih zakrivimo same

Pozitivna stran zaigranega orgazma

Zaradi sestre si boljša oseba

Tina in fantje: Blog se hrani s kolobocijami iz našega življenja

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)