Osem namigov, da boste kmalu dobili denar

Morda gre res samo za vraže, a nikoli se ne ve.

2.2.2018 ob 8:10

denar_micna.jpg

Po nekaterih verovanjih in vražah obstajajo znaki, ki nakazujejo, da se vam na finančnem področju obetajo pozitivne spremembe. Katerih ste lahko po pisanju portala 24sata resnično veseli?

Številka osem

Če pogosto videvate število osem, pa naj bo na uri, registrskih tablicah ali kjerkoli drugje, se vam nasmiha denarna sreča. Tako vsaj verjamejo na Kitajskem, kjer prav to število velja za najsrečnejše.

Darilo na določen dan

Ali pismo ali karkoli drugega, kar vam nepričakovano pride v roke prvi dan v mesecu ali v času polne lune prav tako prinaša dobre obete v smislu denarnega priliva.

Bližina nosečnice

Znova smo pri Kitajcih. Prebivalci te dežele verjamejo, da noseče ženske v sebi nosijo srečo. In če se znajdete v bližini katere od njih, bo sreča doletela tudi vas.

Mrčes v hiši

Čeprav pajkov in kobilic v domu najbrž niste najbolj veseli, bi morali do njih biti milostni. Prav ti namreč prinašajo srečo in blagostanje. Tako vsaj verjamejo v Trinidadu. Na Kitajskem srečo prinašajo črički, ki zaidejo v dom, v nekaterih drugih delih sveta pa so prepričani, da metulji temnejših kril obljubljajo uspeh na kariernem in finančnem področju.

Mehurčki v kavi

Če potem, ko si nalijete skodelico kave, na njeni površini opazite mehurčke, si lahko obetate pozitivne denarne spremembe. Več mehurčkov, več denarja. V Kanadi prav tako verjamejo, da srečo prinaša mehurček, ki ostane na žlički potem, ko pomešate kavo.

Veliko kovancev

V kolikor kovance hranite v velikem steklenem kozarcu ali drugi posodi, to privlači več bogastva in s tem blagostanja. Največji vpliv imajo po feng šuju kovanci, ki jih shranjujete v kuhinji. V Rusiji pa so prepričani, da srečo prinašajo kovanci, ki jih imate v vrečkah skrite po omarah celega doma.

Ptičji kakec na vašem telesu

Ni ravno prijetno, ko kateri pade z neba in pristane na vaši koži ali obleki. A v resnici to prinaša srečo, saj napoveduje večji, nepričakovan denarni priliv v bližnji prihodnosti.

Vzorčki na pajčevini

Če tedaj, ko pogledate pajčevino na njej opazite oblike, ki spominjajo na prve črke vašega imena, ste lahko srečni. Stara vraža namreč pravi, da to obljublja denar.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)