O kakšnem moškem prepeva čudovita Katarina Čas? Preverite sami! (video)

Katarina Čas, ena naših najuspešnejših filmskih igralk, ki jo obožujejo tudi prek meja, je izdala že svoj drugi singel. Naslov? Imaginative Man.

17.4.2019 ob 4:30

katarina_cas_singel.jpg

Le kdo ne pozna Katarine Čas? Pa veste, kdo je K.A.T.? Pred časom je vodila glasbeno oddajo na slovenski televiziji z naslovom Aritmija, a njena prva ljubezen še pred mikrofonom je bila kamera.

Igrala je ob boku slavnih igralcev kot so Leonardo di Caprio, Al Pacino, Brendan Gleeson, sodelovala je z legendarnim režiserjem Martinom Scorsesejem in redno nastopa v tujih filmskih produkcijah. V Terminalu je igrala ob Margot Robbie, Simonu Peggu in Dexterju Fletcherju. Med njenimi svežimi dosežki prek meja pa je na primer tudi vloga Sofie Vesik v seriji Berlin Station, kjer igra tudi zvezdnica Ashley Judd.

Katarina Čas tudi poje! In to odlično.

Lansko poletje je Katarina presenetila z nepričakovano izdajo svoje čisto prve pesmi, s katero je požela veliko navdušenja. Pod imenom K.A.T. je izdala svoj glasbeni prvenec Secret Messiah, zdaj pa svojo glasbeno zgodbo z eksperimentalnim glasbenim startupom nadaljuje.

Z avtorjem glasbe Martinom Štibernikom – Mistermarshem in Mitjo Novljanom, avtorjem besedila, je predstavila singel Imaginative Man. Zanj pa so posneli tudi videospot, ki je sodeč po Katarini objavi iz zakulisja na Instagramu, nastal z zelo nizkim, praktično neobstoječim proračunom. Mimogrede, ustvarjalci so že napovedali tudi tretjo pesem!

O čem prepeva v čisto sveži izvedbi singla Imaginative Man, preverite v spodnjem videospotu.

Avtor: F. M.
Foto: Katarina Čas/Instagram

PREBERITE ŠE: Katarina Čas poje? Ja, poslušajte njeno prvo pesem! ALI PA Zvezde plešejo 2019: Takšna lepotica je hči Tine Gorenjak


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)