Katarina Čas poje? Ja, poslušajte njeno prvo pesem!

Uspešna slovenska igralka Katarina Čas pod imenom K.A.T. predstavlja svojo prvo pesem, ki nosi naslov Secret Messiah.

21.6.2018 ob 7:30

KatarinaCas_2018.jpg

Katarina Čas je priznana slovenska igralka s številnimi mednarodnimi igralskimi izkušnjami. Igrala je ob boku slavnih igralcev kot so Leonardo di Caprio, Al Pacino, Brendan Gleeson, Margot Robbie, sodelovala je z legendarnim režiserjem Martinom Scorsesejem in redno nastopa v tujih filmskih produkcijah.

Katarina je veliko let vodila glasbeno oddajo na slovenski televiziji z naslovom Aritmija. Z glasbo je bila vse življenje zelo povezana, toda nikoli ni niti pomislila, da bi stopila pred mikrofon, no, vse dokler se ni znašla v filmski vlogi pevke.

Slovenski režiser Metod Pevec jo je namrec izbral za glavno žensko vlogo v filmu Jaz sem Frenk (film je v postprodukciji), kjer je upodobila lik pevke.

Med snemanjem omenjenega filma je spontano in brez velikih ciljev nastal 'eksperimentalni glasbeni startup' z imenom - K.A.T., v katerem sta poleg Katarine Čas še Martin Štibernik-Mistermarsh kot avtor glasbe in Mitja Novljan kot avtor besedil.

Med snemanjem glasbe za film je bolj v šali kot zares padla ideja, da ena ni nobena in tako je Katarina poleg pesmi za Pevcev film, posnela še nekaj pesmi. Ena od teh je tudi pesem z naslovom Secret Messiah.

Vabljeni k poslušanju:

Ali to pomeni, da bo Katarina zdaj postala pevka? V sporočilu za javnost so zapisali, da "gre za spontan, časovno neomejen in vsebinsko odprt glasbeni eksperiment, v katerem je nastalo nekaj malo drugačnih, recimo temu 'filmskih' štiklov. Ali se bo to v prihodnosti nadaljevalo, pa bo pokazal čas - pravzaprav Katarina Čas."

Pripravila: S. S.
Foto: Urša Premik


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)