Novo na naši glasbeni sceni: Mila s čudovito skladbo Unloved (VIDEO)

To morate slišati. In videti!

17.5.2018 ob 7:06

Mila_slovenska_pevka_svoboda.JPG

Če ste že slišali za pevko Milo, jo najverjetneje poznate po pesmi Svoboda, s katero se je pedstavila na letošnji Emi. In navdušila! Še bolj pa smo navdušeni nad njenim najnovejšim singlom Unloved, za katerega je nastal tudi prelep videospot.

Preden izveste, kdo je Mila, si najprej oglejte videospot:

"Pesem Unloved govori o ljubezni, o tisti strani, ki jo sami pred sabo včasih skrivamo, ki se je bojimo, ali celo ne vemo, da obstaja. Govorim o kritičnih trenutkih v življenju. Prek glasbe vedno komuniciram s svetom čustev. Glasba brez čustev zame ne obstaja. V vsako pesem, ki jo ustvarjam, vložim veliko sebe. Prek svoje glasbe želim poudariti pomembnost sočutja, medsebojne izmenjave čustev. Dejstvo je, da je tudi ta del našega življenja treba v sebi razvijati in čuvati," je ob izidu skladbe povedala Mila.

In kdo sploh je Mila?

Mila je izkušena glasbenica poljskih korenin, ki že deset let živi in ustvarja v Sloveniji, kjer si je tudi ustvarila dom in družino.

Na Poljskem je študirala klasični klavir in jazz vokal. V preteklosti je sodelovala z najbolj prepoznavnim glasbenim gledališčem v Varšavi, s Teatrom Studio Buffo, s katerim je nastopala po največjih odrih po celotni Poljski in tudi na poljski nacionalni televiziji TVP.

Leta 2015 je nastopala v oddaji The Voice of Poland, njena glasbena mentorica je bila na Poljskem zelo priznana glasbenica, Edyta Górniak.

Pesem Unloved je napoved prvega avtorskega albuma, ki ga Mila trenutno pripravlja v elitnem studiu v Varšavi Black Kiss Records.

Videospot za pesem Unloved je posnela slovenska filmsko - produkcijska ekipa INSTANT SI z Vladanom G. Jankovićem in mlado režiserko Nino Tratnik na čelu. Snemanje je potekalo v Sečoveljskih solinah.

Glavno vlogo - lik čustvenega alter ega je odigrala vrhunska umetnica, plesalka, koreografinja, nekdanja balerina SNG, Opere in Balet Ljubljana - Kristina Aleksova

Oglejte si še Milin nastop na letošnji Emi:

Vas je Mila navdušila? Spremljajte jo na njenem facebooku in/ali instagramu.

Pripravila: Š. S.
Foto:
Peter Giodani


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)