Kate Middleton si želi še enega otroka. In to iz prav posebnega razloga

Kate Middleton bi z vseljem povila še eno dete in tako prav posebej osrečila enega od članov njene družine.

4.2.2019 ob 9:00

kate_middleton_2019.jpg

Novica z britanskega dvora: očitno je Kate Middleton pripravljena na še enega otroka. In to že naslednje leto.

Najmlajši otrok Kate in princa Williama, mali Louis je na svet prijokal lanskega aprila, a vojvodinja Kambriška bi rada čimprej znova zanosila, da bi lahko tudi njen najmlajši s sorojencem oblikoval tako posebno vez, kakršna je med princem Georgeom (5) in princeso Charlotto (3).

Kot je vir blizu Kate povedal za avstralski časopis New Idea, je vojvodinja navdušena nad odnosom med njenima starejšima malčkoma in meni, da bi bilo čudovito, če bi tudi Louis imel sestro ali brata, ki bi ju ločevali le dve leti starosti.

"Kate stvari počenja po svoje, William pa jo vedno podpira in je pripravljen storiti vse za njeno srečo. To ji je obljubil še pred poroko," je še razkril neimenovani vir.

Štirje otroci v kraljevih družinah sicer niso nič neobičajnega. Tudi kraljica sama ima tri sinove in eno hči, Mary Danska, tesna prijateljica Kate ima prav tako štiri otroke.

Seveda Kate dobro ve, da materinstvo ni lahka naloga. Kot je pred nedavnim povedala, v resnici obstaja čas, v katerem je za starše najtežje. In ne, ni imela v mislih časa tik po rojstvu, ko se vrstijo neprespane noči ter kopičijo umazane plenice.

V začetku januarja je v prostorih združenja Dejavna družina (Family Action) razkrila, v katerem obdobju je skrb za malčke najtrši oreh.

"Res velik izziv nastopi, ko otrok dopolni eno leto. Mamice novorojenčkov so tedaj, ko ravno povijejo dete, deležne veliko pomoči, zlasti babic. Po letu dni se vsi nekoliko umaknejo, otrok zraste, raziskuje svet in ga je vedno treba imeti na očeh. Mislim, da je to obdobje za vse starše nedvomno najtežje," je svoje izkušnje zaupala vojvodinja.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Oskarji 2019: Zabavna dejstva o zlatih kipcih, ki jih (še) ne poznate ali pa Ježek je pa ježek ali kako sem vzljubila brazilsko depilacijo (piše: Katja Golob)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)