Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov

Medtem, ko nekateri komaj čakajo, da vse zažari v pisanih lučkah, obstajajo tudi astrološki znaki, ki se prazničnih dni prav nič ne veselijo.

5.12.2018 ob 4:55

zenska_bozic_rogovi_smrecica_micna.jpg

Nemogoče je ubežati (pred)praznični evforiji. In ker smo ljudje različni, nekateri z veseljem poplesavajo ob božičnih melodijah, obožujejo filme s to tematiko in komaj čakajo, da vse zažari v prazničnih lučeh. Na drugi strani pa stojijo tisti, ki bi vse skupaj najraje prespali. Ali čas med starim in novim letom preživeli skriti tam, kjer pozvanjanja kraguljčkov ni slišati. Slednji so, kot razkriva Your Tango, praviloma rojeni v sledečih astroloških znakih.

Oven

Ker ste ovni marljivi in delavni, niste naklonjeni ničemur, kar ovira delavne procese in vodi v zamude ter neaktivnosti. Prazniki so le še ena motnja vašega delavnega procesa. V dneh, ko vsi čakajo novo leto in pečejo piškote, ste namreč dobesedno prisiljeni ostati doma.

Groza! Morate sedeti pred televizijo, morate klepetati s teto, ki jo komaj poznate, morate se gostiti za obloženo mizo, ker se to pač spodobi. A vi bi, v resnici, veliko raje hodili v službo. Ali vsaj vsak dan obiskali kakšen bližnji vršac.

Neaktivnost vas spravlja ob pamet. Hitro ste vsega naveličani in to tudi pokažete. S tem pa znate še kako zamoriti praznično vzdušje. Seveda vas to nič ne briga. Vi samo komaj čakate, da bo vse skupaj minilo.

Škorpijon

Če mračni škorpijoni česa ne prenesete, je to pretirano, narejeno in neiskreno navdušenje. Pa naj bo nad praznično okrasitvijo, nad darili, nad hrano ali nad ljudmi.

In ko smo pri slednjih: za vas je nočna mora prijazno klepetati z nekom samo zato, ker je vaš sorodnik. In ne le to, nekoč, davno nazaj vas je prizadel in tega mu seveda še niste odpustili. Sedaj je tu pred vami in vi se mu morate smehljati. Da ne bi uničili prijetnega družinskega srečanja.

Saj se trudite, res je, a vendar ne morete iz svoje kože in s sarkastičnimi pripombami pikate tako, kot zna le škorpijon. Vse, ki si to zaslužijo in teh v resnici ni malo. Ter takoj, ko dobite priložnost, izginete.

Vodnar

Vodnarji ste najraje sami. Tedaj uživate veliko bolj, kot kadar ste obdani z ljudmi, s katerimi nimate prav veliko skupnega in jih po možnosti še ne marate.

Ko nastopi čas praznovanja, praktično nimate izbire in ste prisiljeni v druženje z osebki, s katerimi ne najdte prave intelektualne povezave. Le kako bi jo, ko pa slepo sledijo vsem božičnim trendom in navdušeno oblačijo tiste smešne puloverje. Enega seveda prinesejo tudi vam.

Posedanje za praznično mizo ali na obiskih pri sorodnikih vam gre zato, milo rečeno, na živce. Preprosto ne morete si pomagati. S tistimi, s katerimi se ne ujemate, najraje nimate nobenega opravka. Pa čeprav so to vaši bližnji sorodniki.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: 5 znakov, ki najbolj blestijo v kuhinji ali pa Horoskop: sestre in bratje, rojeni v teh znakih, so kot psi in mačke

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)