Horoskop: pet najbolj vzvišenih astroloških znakov

Rojeni v naslednjih astroloških znamenjih imajo o sebi zelo visoko mnenje in na druge pogosto gledajo z viška.

13.10.2018 ob 4:06

micna_lepotica_slamnik_crtasta_obleka_rdeca_sminka.jpg

Kako kaj vaša samozavest? Jo sploh premorete, jo premorete v zdravi meri s pravo količino samokritičnosti ali kar buta iz vas, saj ste prepričani, da ste boljši od drugih, zato vzvišeni, pokroviteljski in na vse gledate z viška? Če ste rojeni v sledečih astroloških znakih, po pisanju Your Tanga za vas zelo verjetno velja slednje.

Vodnar

Res je, da znate biti zelo prijetni, a znate biti tudi dokaj naporni. Kajti prepričani v svoj prav izkoristite vsako priložnost, da bi drugim dokazali, kako pametni, sposobni, skratka čudoviti ste. Ter ste prav zato v očeh drugih vzvišeni.

V resnici si ne morete kaj dosti pomagati. Menite, da drugi ne premorejo niti polovice vaše inteligence in zato jih ponižate ob vsaki priložnosti. Prav tako ste velikokrat sarkastični in pikri ter s tem še poudarjate svojo intelektualno nadvlado nad tistimi, ki imajo to čast, da so v vaši družbi.

Kozorog

Kozorogi svojo nadvlado kažete tako, da drugim vedno delite nasvete. Kajti presoji prijateljev, družine ali sodelavcev preprosto ne zaupate. Čeprav ste z nasveti na moč radodarni, ter zato velikokrat že malo nadležni, pa sami za nobeno ceno ne bi prosili za pomoč.

Ne glede na to, kako močno bi jo potrebovali. Kajti prepričani ste, da nihče ne bi mogel tako briljantno, kot vi sami, opraviti zadane naloge.

Dvojček

Izjemno ponosni ste na svoje komunikacijske spodobnosti, a včasih ponos izražate na povsem neprimeren način. V svojem svetu ste namreč tako pomembni, da drugih sploh ne pustite do besede. Debate se v vaši družbi praviloma spremenijo v neskončne samogovore.

Zakaj? Ker ste prepričani, da je tisto, kar imate za povedati vi, veliko pomembnejše od onega, kar je v mislih drugih. Sčasoma zato večina dvojčkov dobi sloves nekoga, ki nikoli ne utihne in s katerim se ni mogoče pogovarjati.

Rak

Raki ste znani po svoji čustveni naravi in pripravljenosti pomagati drugim, prav pri slednjem pa se kaj rado zatakne, kajti le težko postavite mejo, do katere so nasveti dobrodošli.

Čeprav vas nihče ne prosti, delite napotke in mnenja o razmerju in življenju na sploh. Le težko vam je dopovedati, da je včasih dobro samo poslušati, kajti v vašem svetu ste nezmotljivi in so vaše besede tiste, ki bi jih vsi morali biti veseli ter jih upoštevati.

Devica

Device ste prepričane, da vse veste in znate ter vas ni strah pokazati vsem, da ste najpametnejše v veliki množici. Zaradi takšnega, nekritičnega pogleda na svojo naravo, delujete vzvišene, superiorne in že kar malo nadležne.

Nič ni narobe s samozavestjo, a vse ima svoje meje in svojih izjemnih vrlin res ne bi bilo treba vsem metati pod nos. Tudi device bi bile še kako presenečene, če bi si dovolile spoznati, česa vse se lahko naučite od drugih.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kaj o seksu z njim razkriva njegovo znamenje ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)