Horoskop: pet najbolj krutih astroloških znakov

Rojeni v določenih astroloških znakih drugim zlahka zadajajo bolečine.

22.10.2018 ob 10:11

cercey_look_got.png

Kruti ljudje so najhujši. So zlobni, nesramni, maščevalni in ne premorejo niti kančka sočutja. Nihče se jim ne smili, za nikogar jim ni mar ter drugim zlahka zadajajo bolečine. V katerih astroloških znakih pa so najpogosteje rojeni tisti, ki bi se jim bilo najbolje izogniti? Po pisanju Your Tanga v sledečih petih.

Škorpijon

Škorpijon je najbolj krut. On brez težav v svojo korist izkorišča druge, z njimi manipulira ter od vsakega dobi natanko tisto, kar hoče. Do drugih je pogosto nesramen, empatije skoraj ne pozna in z besedami ter dejanji zna zbosti tako, kot zmore le škorpijon.

Ljudi sodi na podlagi svojih sklepov in domnev ter sploh ne razmišlja o tem, da bi se prepričal, ali ti v resnici držijo. In tisti, ki jih ne mara, ob škorpijonu trpijo. Kajti on vseka nepričakovano in tja, kjer najbolj boli. Samo zato, ker mu nekdo pač ni všeč.

Rak

Nekoliko nepričakovano so se na tej lestvici znašli raki, ki sicer slovijo po svojem sočutju in nežni naravi. A če obstaja možnost, da bo rak nekoga ali nekaj, kar mu je drago izgubil, pokaže svojo drugo, kruto stran.

V tem primeru ukrepa, ne da bi razmišljal o posledicah in je pripravljen izkoristiti vse možnosti, da ne bi bil na izgubi. Kar pomeni, da postane krut in nagonsko nekoga, ki ogroža njega ali njemu drage, napade tako, da povzroči veliko bolečine.

Kozorog

Tudi ta ima svojo temno plat, ki se največkrat pokaže tedaj, ko kozorog uresničuje svoje načrte. Za dosego ciljev je pripravljen hoditi po truplih in se na žrtve, ki jih pušča za seboj, prav nič ne ozira, privošči nesrečo tekmecem (ali popolnim neznancem) in se vedno maščuje sovražnikom.

Odsotnost empatije, ambicioznost in privoščljivost so nedvomno lastnosti, zaradi katerih je kozorog kruto znamenje.

Oven

Ovni so bolj, kot v dejanjih, kruti v besedah. Kadar so jezni, teh ne izbirajo in iz njih kot lava iz vulkana bruhajo gnev, jeza, pretekle zamere. Prav tako so zelo tekmovalni in slabo prenašajo poraz.

Tedaj, ko se jim ta obeta, pokažejo svojo najbolj kruto plat in bogat besedni zaklad, s katerim zadajo globoke rane.

Lev

Levi so priljubljeni, karizmatični in težko jih je ne imeti rad. A kadar začutijo, da je njihov ugled ogrožen, pokažejo svojo drugo, kruto plat. Oni dobro vedo, kako nekoga prizadeti in ga onemogočiti z besedami.

Igrajo umazane igre, dokler tekmeca povsem ne onesposobijo. Nikoli ni pametno izzivati leva. Kajti ta mačka ima kremplje in če je treba, jih ne samo pokaže, temveč tudi uporabi.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: znaki, ki veliko obljubljajo, a največkrat razočarajo ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki se vedno pritožujejo in so stežka zadovoljni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)