Horoskop: 5 znakov, ki najbolj blestijo v kuhinji

Rojeni v določenih znamenjih horoskopa kuhajo s srcem, zato so jedi, ki nastajajo v njihovi kuhinji, vedno več kot odlične.

30.11.2018 ob 5:07

zenska_kuhinja_torta_mojstrica_micna.jpg

Dan jim je naravni talent, radi imajo dobro hrano, z veseljem razvajajo vse, ki sedijo za njihovo mizo, premorejo pravo mero domišljije ter so se vselej pripravljeni učiti. Prav zato so rojeni v nekaterih astroloških znamenjih odlični kuharji. Pa čeprav kuhajo zgolj iz lastnega veselja. Kdo vas z gurmanskimi specialitetami ne bo razočaral, razkriva Your Tango.

Bik

Vsak, ki pozna nekoga, rojenega v znamenju bika se bo strinjal, da so pripadniki tega znamenja dobri kuharji. Če temu dodamo še dejstvo, da prisegajo na lepoto, eleganco, so predani ter dosledni, je treba priznati, da se biki za štedilnikom odlično znajdejo.

V pripravo kulinaričnih dobrot vključijo vsa čutila: vonj, okus, videz in dotik ter nikoli ne postrežejo nečesa, s čimer sami niso zadovoljni. Bik rad uživa v hrani in bik rad poskrbi, da v hrani uživajo drugi. Le malo je stvari, ki jih sovraži bolj, kot slab in za namenček še nedomiselno postrežen obrok. Zato se on trudi, da tisto, kar nastane v njegovi kuhinji, nikoli ni takšno.

Rak

Ker raki radi razvajajo družino in prijatelje ni čudno, da blestijo v kuhinji. V resnici veliko bolje, kot zase, kuhajo za druge. Morda res ne poznajo vseh kuharskih trikov in tehnik, a o pripravi jedi vedo dovolj, da s tistim, kar postrežejo, nikoli ne razočarajo.

Drži, da raki praviloma ne eksperimentirajo s hrano, dobro pa vedo, s čim bodo najbolj razveselili tistega, ki mu bodo postregli kosilo ali večerjo. In zato vedno znova prijetno presenetijo.

Tehtnica

Tehtnice so dobri kuharji zato, ker rade preizkušajo kombinacije različnih okusov in spoznavajo vedno nove kuharske tehnike. Njihov notranji čut za ravnovesje jih naravno vodi in na koncu pripelje do nenavadnih, a več kot zmagovitih kombinaciji.

Zlasti pri peki sicer sledijo receptom, a rade kaj spreminjajo, odvzamejo ali dodajo. In če se kdaj ne posreči? Nič hudega. Tehtnice se na svojih napakah učijo in naslednjič dobro vedo, kaj spremeniti, da bodo zadeve izpadle bolje.

Kozorog

Kozorogom kuhanje služi kot način sproščanja. Oni uživajo pri sekljanju čebule, pranju zelenjave, praženju mesa. V delo vključijo vsa svoja čutila in iz okolja srkajo vonje, zvoke ter tudi okuse jedi, ki nastajajo na štedilniku. Zavzeto sledijo receptom in se tudi najtežjega ne ustrašijo. Zlasti če vedo, kakšen rezultat lahko pričakujejo.

Kozorogi imajo zdrav tek, a ne pretiravajo. Prav tako ne pretiravajo z obroki, ki jih postrežejo drugim. Imajo dolg seznam priljubljenih jedi in ga uspešno daljšajo ter dopolnjujejo z novimi idejami in recepti.

Dvojček

Dvojčki najbolj obožujejo kuhanje ker vedo, da je to odličen način za zbliževanje ljudi. Raje, kot sami, v kuhinji ustvarjajo z družbo, ki jo vedno presenečajo z idejami in domislicami. Če vendarle kuhajo sami, tega nikoli ne počnejo zase. In ko se za mizo zbere cela družba, zavzeto razlagajo, kaj vse je v predjedi in kako je nastala glavna jed.

Dvojčki radi kuhajo tudi zato, ker želijo vedeti, kaj jedo. Prisegajo na zdrave in uravnotežene obroke ter uporabljajo veliko začimb s cele zemeljske oble. Eksperimentirajo z okusi, barvami, se učijo ter spoznavajo svetovne kuhinje, katerih trende vključijo tudi v svoje kulinarične mojstrovine.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: rojeni v teh 6 znakih se najbolje poljubljajo ali pa Horoskop: 7 znakov, ki so najbolj obsedeni s prazniki (in se že pripravljajo nanje)

Priporočamo tudi: Recept: slastne čokoladne jaffa kroglice (brez peke!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)